Ayyyse Merhaba aranızda yeniyim beta hgc 500 cıktı ultrason için erken 2 hafta sonra gel dedi doktor sizce 2 hafta değilde 3 veya 4 hafta sonra gitsem daha mı iyi olur kalp atişi kese bebek görünmesi için
Mother__25 Ayyyse Beta iki haftada baya artar ben ilk ogrendigimde 306 idi bir hafta sonra 5114 cikti kesede bebekde gozuktu iki hafta sonrada gitsen gozukur buyuk ihtimalle kalp atisinida duyarsin diye dusunuyorum.Zaten heycanlisimdir ¾ hafta nasil bekleyeceksin
yusufalpmom Ayyyse canım acele etme ben kan testı bıle yaptırmadım evde test yaptım 7 haftalıkkende doktora gittim hem keseyi hem miniğimi gördüm ❤️
sivlimglsh Mother__25 6 haftalikken istedi sonuclarda 10 gune cikacak dedi. Idrar tahlili de istedi. Bebegim saglikli olsun da artik tahlili parasini gectim ne yapalim
Ayyyse Mother__25 gerçekten öyle baya heyecanlıyım teşekkür ederim cevabınız için🥰 2 hafta sonraya randevu alıyım o zaman
Sumeyyebyrmm Semiha_ bende 7+1 deyim kalp atışını duymak için doktora gitmedim çok korkuyorum ilk gebeliğimde düşük yaptım bu gebeliğimde de bir şeylerin ters gitmesinden korkuyorum 😣
Nalinnn Sumeyyebyrmm canım iki kere düşük yaptım dün doktora gittim 7+4 kalp atışınıda bebeğimide gördüm rabbime şükürler olsun hiç korkma ben oraya uzandıgımdaki kalp atışım sanki İstanbul’dan duyulacak gibiydi o kadar korkuyodum ama rabbime şükürler olsun hiç korkma ☺️
[silindi] Mnedmr benden de çok fazla kan tahlili istemiş hivler , rubella falan idrar kültürü ,toksoplaşma falan 🙈🙈 hepsi temiz çıktı çok şükür.