Ayyyse Mother__25 gerçekten öyle baya heyecanlıyım teşekkür ederim cevabınız için🥰 2 hafta sonraya randevu alıyım o zaman
Nuray11 Tugbaysma adetim hep düzensizdi o yüzden gecikmesini önemsemedim 6 hafta diye gittim doktora 8 haftalık ooduğunu söyledi hala aynı gidiyoruz☺
Yooookkk1 aysessozer 6 haftalıkken gıtmıstım oglumda daha kendısı bılr yoktu sonram3 hasta sonra tekrar gıttım bu sefer herseyıyle vardı ozaman duymustum gormustum
aysessozer Hemsireda 2 hafta geriden gelmesi bebegin sağlığını gelişimini etkiliyor mu ? Doktor bununla ilgili bir şey söyledi mi ?
rabbiminemanetleri gozde3592 karından mi duydun bende bugun gidicem 7. Haftadaym suan 🙈 insAllah duyarım
yusufalpmom Ayyyse canım acele etme ben kan testı bıle yaptırmadım evde test yaptım 7 haftalıkkende doktora gittim hem keseyi hem miniğimi gördüm ❤️
Kubraselamii13 Gamze64 yusufalpmom beta değeriniz neydi kesmeyi gördüğünüzde benim 2 katı artış var şuan 5+3 ama kesem salı günü görülmedi çarşamba çağırdı
Tugcegnc Bende 7+5 de gittim kalp atışını duyamadım bugün 8+5 oldum bugün tekrar gitçem inşallah duyarım
gozde3592 rabbiminemanetleri evet canım karından duymuştuk .. sanada duymak nasip olur inşallah canım🤲🏻Sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimisi inşallah🤲🏻
ebru23 Tugcegnc ya ben ilk hamileligimde 5 haftada gittim kese zor gorundu felan sonra 8 haftada gittim kalp atisi icin simdi ikinci hamileligim biliyorum kalp atisi icin gittim iste