Irm_brk12 aysessozer ben devlet hastanelerine gittim durumu iyimi işte nebilim bilgi vermiyor lar ben sorunca ters davranıyorlar genelde kadın doktor lar yapıyor bunları daha dinlemedim 2 kere gittim buçuk aylık hamileyim
Irm_brk12 Ikomer22 devlet e mi gittiniz bana dinlet.ediler bilgi de vermiyorlar hiç durumu iyi vesaire
Ikomer22 Irm_brk12 merhaba ben özele gittim. Bayadır da instagramdan takip ettiğim bir doktordu. Belki başkası olsa kalp atışlarını dinlemek için bu kadar çaba harcamayabilirdi.
Hemsireda aysessozer Bende son adet tarihine bakarsan 8+5 haftayım ama normalde 6+5 im ,gec döllenme olabilir sıkma canını
aysessozer Hemsireda 2 hafta geriden gelmesi bebegin sağlığını gelişimini etkiliyor mu ? Doktor bununla ilgili bir şey söyledi mi ?
Didem_k Hemsireda merhaba ben de sizinle aynı durumdayom geç döllenme ya da boş gebelik olabilir dedi doktor. Siz kalp atışı duydunuz mu
P0ncik aysessozer biz 8 haftada ögrendik önce kendim girmistim kalbi daha olusmamis dediler 2 gun sonra sanciyla gitdimbabasi girince kalp atisi duyuldu
Birumuteses29 Bizde 6+6 da duyduk kalp atışını ama bebeği göremedik doktor pek göstermiyo seninki dedi böyle olan varmı
Arazynp aysessozer 6+0 da gittim duyulmadi. Bayramdan sonra yasaklar bitince tekrar gideceğim inşallah.
Arazynp Tubaozcan dikkat et bence. Cok kullanmamaya bak. Kullanmak zorundaysan en azindan maske ve hemşire eldiveni kullanabilirsin. Maske zaten herkeste var artik
Arazynp ilayda17 benim 4+6 da göründü ama çok küçüktü. Doktor görmeyi beklemiyordum dedi. Seninki de erken olabilir ama dis gebelik ihtimali de var ama endişe etme iyi düşün.
Pinar__50 Celiklerinsinem vallahi öyle doktor Alman ilk randevumda aletı basıma gecırcek zannettim 😅 ama çok şükür Türk bır doktordan randevu alabıldık 😇
Songul56 silacetinkaya evet benimde kanamam oldu ve doktorum bi ilac verdi düşük önleyici iki hafta falan kndime dikkat ettim surekli dinlendim ve iki hafta sonunda doktora gittim ve dusuk tehliken kalmadi dedi. Korkulacak sey degil aslinda. Endiselenme pozitif düşün 🙂