Arazynp Tubaozcan dikkat et bence. Cok kullanmamaya bak. Kullanmak zorundaysan en azindan maske ve hemşire eldiveni kullanabilirsin. Maske zaten herkeste var artik
Tugcedogru silacetinkaya evet yerleşme kanaması deniyor buna yada regli kanaması içinde kalan kan benimde uzun süre oldu yaklaşık 3 aya yakın sürdü ama akıntı şeklinde bazen kırmızı bazen kahverengi gibi ilk kanamam 5 hastalıkken oldu korktum tabi hast gittim dr çok kısa dinletmişti kalp atışını ♥️
mavi0803 Tubaozcan inşallah olmamıştır canım ama özellikle ilk üç ay kimyasallardan uzak durun solumayın
Ikomer22 aysessozer 6+1 ☺️❤️ Yani bu salı ❤️ 1 gün erken gelsen dinleyemezdik dedi hocamız çok ufak dedi. Ama şanslıymışız duyduk ☺️❤️
Irm_brk12 Ikomer22 devlet e mi gittiniz bana dinlet.ediler bilgi de vermiyorlar hiç durumu iyi vesaire
asenasancak33 Mnedmr benim doktorum devlette yapılmayanları istedi. Devlette yapılanları sağlık ocağında yaptır bana whatsaptan gönder yazık 500₺ verme dedi. Böyle hekimler de varmış
aysessozer Kizlar bugün hastaneye gittik adet tarihe göre 7+4 haftalık fakat ultrasonda doktor 5+6 olarak gördü 2 hafta geriden geliyor kalp atışını da duyamadık böyle durumla karşılaşan var mı 😔
Hemsireda aysessozer Bende son adet tarihine bakarsan 8+5 haftayım ama normalde 6+5 im ,gec döllenme olabilir sıkma canını