Ly35 Emosss35 öyle yapicam artık canim ya ne yapayım 🤷♀️ keşke daha önce bulsaydım burayı giderdim vala. Artık nasip kısmet
baloglu1 Ly35 bende burada yazıldıgı gün aradım o hastaneyi 21 mayısa gün verdiler 18 4 suan keşke sizde alabilseydiniz tek seferde açan oldu düştü
nurdane3504 Ckfksldlflglglsks Özel Çankaya Tıp Merkezinde yaptırdım 400 yada 450 olması lazım baya ilgileniyorlar ama uzun süre de bakıyorlar
baloglu1 Emosss35 detaylı ultrasonu çektirebildin mi memnun kaldın mı acaba sorayım dedim hangi doktor cekiyormus radyologlarmı
baloglu1 Emosss35 100 TL aynı dediğiniz gibi bende erken gideceğim kadın doğum polikliniğinin oraya gelin dedi ama o hastane büyük bulana kadar anca zaman alır saatimi kacırmamak adına
Emosss35 baloglu1 valla ben alerji bolumunde 10 gun yattim o hastanede ama yillar oldu bende hic bilmiyorum napicam nerde ne var erken gideyim diyorum biraz
Emosss35 Susamtanem2 yaptirmadim canim henuz telefonda da bunun bilgisi verilmedi ama neticede devlet hastanesi o kadar detayli oldugunu sanmiyorum aman brn bebegimin durumuyla ilgili bilgi alayimda gerisi cok mühim degil acikcasi
baloglu1 Emosss35 erken gitmede fayda var tabikide bulutluugunler olarak kayıtlıyım instgrm kullanıyorsanız eger belki denk geliriz
baloglu1 Susamtanem2 21 mayısa kadar randevular dolu sanırım bir arayana öyle söylemişlerdi günün geçmezse eger yarın şansını dene ara istersen belki diğer haftaiçin bulursun
baloglu1 Susamtanem2 çokta geç kalma bence ayarlamaya çalış bir yer diğer gebeliğimde Alsancak MR gitmiştim o zamanlar 200 TL yaptırmıştım
Emosss35 Susamtanem2 maalesef senin planlamana uymuyor randevu ileri tarihe verebiliyorlar onda da haftan gecti diyerek kaliyorsun sen bilirsin yinede