Ckfksldlflglglsks 19 haftalık gebeyim, 20-22 haftalar arası detaylı ultrason yaptırmam gerekiyor. İZMİRDE HANGİ HASTANEDE NE KADARA YAPTIRDINIZ KIZLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Emosss35 Ckfksldlflglglsks canim alsancak mr 350 tl, özel hayat hast. 450+muayene ucreti 170 tl, karataş 450 tl +muayene ücreti ben dokuz eylül üni. Aradim en son 100 tl dedi randevumu aldim hemen
nurdane3504 Ckfksldlflglglsks Özel Çankaya Tıp Merkezinde yaptırdım 400 yada 450 olması lazım baya ilgileniyorlar ama uzun süre de bakıyorlar
Ly35 Emosss35 canim dokuz eylül üniversitesi detaylı ultrason 100 lira mi yapıyormuş numarasını bana da verir misin bende randevu alayim 🤗
ug_fa-3diplomalianne Ly35 şansıma bak ben günlerce aradım tlfna bile cevap vermediler gittim sonunda alsancak mr da yaptırdım
Emosss35 Ly35 valla oyleymis bugün tepecik kadın doğuma detayli ultrason icin gitmistim burda yapılmıyo özele git dedi özeller en az 400 liradan basliyor bende bi ihtimal diye aradim sekreterde çok tatliydi tek tek anlatti sagolsun hemen veriyorum. 0212 412 31 30 bu numara direk gebelik bölümü 😊
Ly35 ug_fa-3diplomalianne ay hiç sorma bende günlerdir arıyorum bakalım bu numaraya ulaşırsam çok iyi olur
baloglu1 Emosss35 bende şimdi aradım hemen düştü aldım randevumu teşekkür ederim bilgi için devlet hastaneleri daha güvenilir düşünülünce. İlk gebeliğimde Alsancak MR yaptırmıştım
baloglu1 Emosss35 detaylı ultrasonu çektirebildin mi memnun kaldın mı acaba sorayım dedim hangi doktor cekiyormus radyologlarmı
Emosss35 baloglu1 Rica ederim canim insallah ise yaramistir bilgi ben bu gebeligimden önceki iki kaybimi özel hastaneler yuzunden yasadim o yuzden devlet hastanelerine daha cok güveniyorum
Ly35 Emosss35 ya aradim az önce 22 haftaligim dedim geç kaldın dedi sekreter 21 mayısa kadar doluymuş o zamana kadar da benim gec olurmuş çok üzüldüm şuan
Emosss35 Ly35 ayyy ☹ özeller arasi en uygun ve yorumlari iyi olan alsancak mr var ekstra muayene ucretide yok dusunursen degerlendir
baloglu1 Ly35 bende burada yazıldıgı gün aradım o hastaneyi 21 mayısa gün verdiler 18 4 suan keşke sizde alabilseydiniz tek seferde açan oldu düştü
merwemerwe Ly35 merhaba 22. Haftadan sonra dokuz eylül mu bakmıyormuş yoksa hiç mı bakilmiyormus acaba :))
Ly35 Emosss35 öyle yapicam artık canim ya ne yapayım 🤷♀️ keşke daha önce bulsaydım burayı giderdim vala. Artık nasip kısmet