Suicmeyiunutma
Belginimm
Benim ender olarak yediğim sucuklu yumurtayı bırakmam için
Ekmek, pasta, börek, poğaça, şeker içeren her şey, çikolatalar, tatlılar, kavrulmuş kuruyemişler, cay/kahve/asitli içecekler, kabuklu deniz ürünleri, dondurma, ev yapımı peynir, hazır yoğurt vs vs hepsini 10 ay boyunca yememem lazım ki 40 yilda bir yediğim sucuğu da yemeyeyim ama gebe kalinca kahve ve şarküteri ürünlerini birakmak kolay olduğu icin hemen onlar bırakılıyor. Kac gebe 10 ay boyunca ekmeksiz yapabiliyor, en basit ekmek bile zararlı ama türk insani icin ekmeği birakmasi zor, kimse de uyarmıyor, sonuçta sucuk yesen de olur yemesen de. Ben her şeyin bilincindeyim, benim sucuk yemem, sizin yaptığınız ufak bir tatlı kaçamağı, 1 dondurma kadar zararlıdır. (Dondurmada da glikoz, asidik düzenleyiciler, aroma vericiler vs vs var)
forumda zaten sucuk sosis kahve çiğ köfte kokoreç ve sakatatlara karşı aşırı tepki var ama dün biri 2 magnum 1 profiterol büyük 1 çikolata yedim demiş, kimseden ses yok. Bana bu şekilde yorumlar cok yersiz geliyor, ben bilinçli şekilde yiyorum, siz asla yemeyin 🥰