kelebegimm07 Merve171214 16 bende 🤦🏻♀️ bulantılarım baya azaldı ama koku hassasiyeti geçmiyor maalesef 🤭
Kumru_ Merve171214 Bende ya bide ayıptır söylemesi zayıfım falan ama normalde çok yemek yerim 😂😂özledim yemeyi🤠
Merve171214 Kumru_ bende aynıyım aşırı zayıfım hamile olmadn önce kilo almk için doktora gitmiştim kilo almk yerine daha çok kilo verdim normlde bende aşırı yerim ama şimdi nerdee o güzel güzel yediğim günler 😂
Merve171214 kelebegimm07 ayy mide bulantısı kusmak inşallah benmde bi an önce biter aşırı halsizlik yapıo artık zayıf olduğum içinde baya skntı yaşıyorum hem epilepsi hastasıyım aç kalınca nöbet geçiriom aç kalmamam gerekiyor ama kusmalar olunca baya zorluo bni eltimde 22.haftalık hamile koku hassasiyeti hala devam ediyor umarım erkenden biter sizinde
kelebegimm07 Merve171214 inşallah ama çok zor gözüküyor sanki. Çok geçmiş olsun bu arada size de üzüldüm. Bu arada aç kalmayın aç kalınca bulantı daha çok artıyor
Merve171214 kelebegimm07 aynen sürekli peynir çubuk kraker yemeye çalışıyorum yoksa nöbet geçiriyorum yere düşmekten çok korkuom riskli bir durum bebeğe bişi olur korkusuyla umarm kısa sürede biter normle döneriz
sukufee01 Aynuromerbyr12 patates kizatmasi haslanmis yumurta cay bol ekmek salatalik domates bu kadar benimde 😅
havakcdl-48 yamacin_annesi teşekkür ederim içimi rahatlattiniz doktorum ile randevum üç hafta sonra onada soramadım bı türlü 💐
yamacin_annesi havakcdl-48 gidince bi söylersiniz ama ben söylemiştim doktoruma bir hafta birsey yeme içme Su hariç yine de ona birsey olmaz demişti 😊 patates salatası gibi hafif şeyler tüketin derim sizi en azından ayakta tutsun , bende çok çektim sizi çok iyi anlıyorum geçicek inşallah
Ezgihrcnn Aynuromerbyr12 ben maleseff hamileliğin başından beri yumurta yiyemiyorum aşırı derece kokuyoo üzülüyorum yiyemediğim için süt peynir ceviz tahin pekmez domates salatalık tahıllı ekmek genelde bu şekilde. Gün içindede bi kasede yoğurt yemeye çalışıyorum afedersiniz o çok gaz yapıyo bende yoğurt aşırı sütte öyle yaşayanınız varmı 🤭 karnım çok ağrıyo yani 🤔
mummy_mom Aynuromerbyr12 en başta 1 bardak süt,sonra zeytin,kaşar peyniri,yumurta,salatalık,domates,kaymak,bal,reçel,fındık kreması,muz,elma,kivi,erik,badem,ceviz,kaju,antep fıstığı,yer fıstığı,kabak çekirdeği,kayısı,1 dilim ekmek,1 bardak açık çay ve son 😂
mummy_mom Ezgihrcnn kısıtlamalar dolayisiyla elimden geleni yapiyorum.calisirken bu kadar ozenemiyordum :))
Irm_brk12 kelebegimm07 ayneen yağsız şekersiz kuruve gayet güzel bende ondan yiyorum çubuk kraker fln bastırıyor
Mommy16 Dyg06 hiç korkmayın 8hafta iken reflüm çok kötüydü yiyemiyordum çok şükür şimdi geçti 16 haftalığım