Semy Aynuromerbyr12 bir bardak süt haşlanmış yumurta salatalık 3-4 zeytin peynir 2 ceviz ben genelde böyle yapıyorum bi dilim de ballı ekmek yerim
Melekss44 HavvaMerve maydanoz, nane, taze soğan düşüğe sebebiyet verir diye duymuştum ama ne kadar doğru sizce??
HavvaMerve Melekss44 İlk kızımda da yedim aşırıya gitmeden abartmadan şimdide yedim bir risk olmadı bu zamana kadar 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Bebegim_ve_ben1 Aynuromerbyr12 domates Salatalık kaşar ya da beyaz peynir hergun farklı omlet (başka türlü Yumurta yiyemiyorum özellikle haşlanmış 🤦🏻♀️) tahin ve pekmez yanina da ceviz 🤤
M_Duman_ Ben hic bir şekilde saglıklı beslenemiyorum .ne peynir ne yumurta yiyemiyorum direk midem bulanıyor😒
Kamile71 M_Duman_ ilk aylardaysan normal canim zorlama kendini ben hep ekmek yedim sağlıklı hicbisey tuketemedim saatte bir midem bulanmasin diye sonrada ödem oluştu şimdi de canım herşeyi deli gibi istiyo
Portakalgeliyor Aynuromerbyr12 Valla ilk hafta yumurta 🥑 peynir süt domates salatalık yedim sonra yumurtadan tiksindim şuan sadece peynir çay domates salatalık yiyorum …
Kimkibu Aynuromerbyr12 salatalık domates 4 zeytin peynir haslanmıs yumurta 2 dilim tam bugday ekmeği sabah bunları yiyorum.. 1 bardakta süt
Merve171214 Kumru_ bende aynı durumdayım hele bi kaç haftadr hiçbişey yiyemiom simit peynir sadece yiyorum 😏
kelebegimm07 Haşlanmış yumurtayı nasıl yiyosunuz ya ben neden yiyemiyorum 🤦🏻♀️ peynir zeytin sadece 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kamile71 DDG yok ben kötü bişey duymadım da yiyeni pek duymamıştım acaba zararlı olurmi diye korktum ilk zamanlar bende çok yedim
Merve171214 kelebegimm07 ay bide apartmandaki yemek kokusu evi sarması 🤮 annemle altlı üstlü oturuom anneme inerken çıkatmadn indiğime dua ediom çok ağır kokuo herşey artık ev yemeklerini özledm yemeyi rahat rahat yemek istiom artık 😓
Kumru_ Merve171214 Bende ya bide ayıptır söylemesi zayıfım falan ama normalde çok yemek yerim 😂😂özledim yemeyi🤠