MDT littlebee hiçbir şey için hiçbir zaman geç değildir. Evet daha enerjik zamanda anne olmak belki bizi daha az yorar ama evlilik çocuk gibi şeyler kesinlikle kısmettir, kaderdir. Ben de 32 de anne olacağım. Allah herkes için hayırlısını versin 🤲🏻
littlebee MDT Dediğin gibi her şeyin bir vakti vardır. Nasip kısmet. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin herkese🙏😊
miracinannesi1 Aycaadax bende 20 yaşıtlarımın anne olduğunu görmek ne güzel daha da cesaret veriyor bana 💓💓🤰
a_burcu_bur Morvy bana da 25-27 ideal geliyo. Üniversiteden mezun ol, atanmayı bekle falan derken 24-25 oluyosun desek 27 ideal gibi de benim 30 oldu 😂 kardeşim de 29unda evlendi, şimdi 9 aylık bebeği var. O 90lı, ben 89lu takılıyoruz 😝😂
Morvy a_burcu_bur evt 27 ideal olabilir aslında benim okul hayatım yurtdışında geçti 25 yaşımda bitirdim biter bitirmez evlendim ve İstanbul’a geldim😂 eşimde istanbuldaydı daha fazla ayrı kalmak istemedik sanırım o yüzden okul biter bitmez evlendik tek pişmalığım keşke biraz çalışıp birikim yapabilseydim şöyle 2 sene fln süper olurdu benim için☺️