Deletedmom23234 ikigozumuncicegii Ah hiç sormayın.. İlk defa başvuru yaptım belki bebeğimin şansına çıkar diye. Bugün çıkmış çok şükür 🙏🏻 yarısını eşya borcuna yarısına da beşik vs. Vericez 🙏🏻
gamze-_- Deletedmom23234 sigortalılar başvuru yapıyor mu acaba bende annem için başvuru yaptım calısmıyor halen çıkmadı geçen yıl yapmıştık bide
ikigozumuncicegii Deletedmom23234 Allahım hepimize geçim kolaylığı versin . Ne diyelim o kadar vergi veriyoruz ama zor zamanda bile sürünüyoruz .
Deletedmom23234 gamze-_- Eşim sigortalı doğal olarak bende sigortaliyim tabi. Galiba Annenizin üstüne ev veya başka birşey varsa çıkmıyor diye biliyorum
Papatyya Üstüme hiçbsey yok sağlık sıgortam bıle yok çalışmıyorum eşimde aynı şeklde sıgorta fılan yok yınede çıkmıyo anlamadım
Nejlavrl dugmeninannesiii ya banada mesaj gelmis pttden . Ptt kartınıza 1100 tl tam kapanma parasi yatmistir diye ben basvuru yapmadım ki ayrica ptt kartimda yok sizede boyle bir mesaj geldimi
MercimekveAnnesi16 seyhanmiray18 e devlet gir arama butonuna sosyal yardım bilgileri sorgulama yaz çıkıyor orda
Deniz-Demirin-Annesi Evet çektim ama e devlette çıkmıyor ya da mesaj gelmiyor sürekli pttye gidip takip ettim bugün çektim
Aslanannesi1 Elbet-birgun-kavusacagiz Aslında ilk başvurum geçen sene oldu canım ilk aldığım ikinci aldığımda başvuru yapmadım haberim yokdu yani hesabıma yattı direk bu üçüncüdede başvuru yapmadan çıktı