Zelsonr MercimekveAnnesi16 Şu PTT kurum ödemelerini sorgulama yerine giriyorum ama ya hata veriyor yata işleminiz sıraya alınıyor diyor göstermiyor 🤦
Elbet-birgun-kavusacagiz Zelsonr 444 1 788 Bu nodan ogrenebilirsin canm ben simdi aradim yatmamis bana ptt iletisim nosu Elifsennn
Zelsonr Elbet-birgun-kavusacagiz Aradım canım bulunmamaktadir diyor. Acaba hâlâ yatabilme gibi bir durumu var mıdır
mukaddesmasal seyhanmiray18 ben de geçen sene aldım bir defa bu senede kaçtır başvuru yapıyorum hep kapsam alani dışı yazıyor anlamadım
es_aybala Aslanannesi1 geçen sene sigortalı olduğumdan yatmamıştı bu sene sigortam yok eşiminde yok onaylanmış
lisansli_Mom49 dugmeninannesiii e devlete tanımlı ibana atmışlar hesabınızı tanımlayın oraya atıyorlar
Niloya02 MercimekveAnnesi16 1 ve 2 faz döneminde ikimizde başvuru yapmamıza rağmen eşime çıkmıştı o zamanlar çocuk söz konusu değildi ama bilmiyorum yinede
MercimekveAnnesi16 Niloya02 ne bileyim her kafadan ayrı ses çıkıyor bize de PTTdeki abi öyle söyledi nasıl bi sistemleri var anlamadım ki
ikigozumuncicegii Deletedmom23234 Allahım hepimize geçim kolaylığı versin . Ne diyelim o kadar vergi veriyoruz ama zor zamanda bile sürünüyoruz .
MercimekveAnnesi16 Sehryeseyda yeni başvuru yapmadım önceden alanlar sistem otomatik olarak uygun gördüklerine veriyormuş