burcu_burcu Öncesinde lazere de gitmiştim ama sadece göbeğim de kıllanma oldu çok gözüme batıyor 😟 doğumdan sonra dökülür diyorlar ama bu arada çok dökülen saçlarım da hiç dökülmüyor (maşallah diyeyim) doğum sonrası hepsi dökülecek bu mantıkla🤷🏻♀️
Zynpksmrekz burcu_burcu dökülür inşallah benşm eltim de de olmuş sarı sarı ama dökülmemiş hala kızı 3. Yaşına girecek neredeyse 🤷♀️
Bus46 nilnaib bu kadınların çilesi nolcak ya tedavi ile gebe kaldım ilaçlar hormonlar çok fena etkiledi beni agdaya gidiyodum bı hafta gitmeden cikiyo hem canim yaniyo yandığı gibi cikiyo sinir oluyodum paso jiletci oldum vallahi canımın yandigina degmiyo😂😂her duşta üstünden geçiyorum rahat oluyo
kelebegimm07 Zynpksmrekz ben alıyorum artık önceden de vardı ama şuan daha fazla oldu alın sizde bişi olmaz
nilnaib Bus46 bende her duşta bi alıyorum o kadar hızlandıki hormonlarım 😂 ayakta uyduramıyorum hormonlara beni duygusal olarakta bitirdi bi insan kahvaltıya 5dk geciktiler diye oturup hüngür hüngür ağlar mı ya kendimi tanıyamıyorum artık ne beden benim ne ruh 😂😂
Nuray11 Zynpksmrekz ben 31 haftalığım en başından beri varlar ve umursamıyorum artık doğumdan sonra dökülüceğini bildiğim içinde hiç ellemedim
KucukAnne538 SerpilEsra Bana aldırma çoğalır o dökülecek dediler işte bende hala bir umut bekliyorum😂 Doğumdan sonra da dönülmezse artık ağdayla kanka oluruz😂
DlgluSeyda Zynpksmrekz benimde oyleydi canım doğum yapalı 3 ay oldu ve tamamen hepsi döküldü hatta en kısa tüyler bile döküldü tamamen pürüzsüzleşti şimdi göbek çevresi