Arydr123 Fadime_56 bende de öyle yazıyor çünkü evlendim ve soy adım tutmadı parayı çekemedim galiba ondan dolayı. Önce soy adımı onaylatıcam sonra parayı çekicem. Belki sizde de öyle Bi problem var
Hlya1 Kızlar benimde eşim geçen sene yapmıştı başvuru süreç devam ediyor yazıyor halâ.Yeni başvuru için de izin vermiyor devam eden başvurunuz bulunmaktadır diyor.Böyle bir şey yaşayan var mı ne yapmamız gerek acaba ?
Hlya1 Yagmur58 PTT kurum ödemes sorgulaması için mi diyorsunuz? Yoksa yeni başvuru için mi tam anlamadım
yagmrtayfn Arydr123 ben hiç başvurmadım bu 1000 tllik yardımı başvurusz verdiklerinde aldım acaba bundada verirlermi ?
Yagmur58 babyme_ay internetten e devlete giriyorsunuz e devlete girince de arama butonuna pandemi yazınca on başvuru diye çıkıyor ona tıklayın kenar da sağ köşede yeni başvuru yazıyor oradan yapabilirsiniz
Hlya1 Yagmur58 uygulamadan deşil normal internet üzerinden baktığımda da yeni başvuru kutucuğu çıkmıyor izin vermiyor. devam eden başvurunuz bulunmaktadır diyor.Geçen sene ki o da süreç devam ediyor diyor