Hilalayzz 1100 TL yardım parası banka hesabına yatan var mı ? Yoksa PTT den alacağız benim diğer 2 ödemem banka hesabıma yatmıştı fakat bunda ödemeniz hazırdır diyor ama nereden çekeceğimi bilmiyorum 🤷♀️
islimkry Hilalayzz geçen sene aldığımda PTT kart vermişlerdi. Şimdi o karta yattığı işe ilgili mesaj geldi. Gidip ordan çekecem
Arydr123 Süreç devam ediyor yazısına takılmayın e devlet arama kısmına PTT yatan para sorgulama yazın varsa çıkıyor ben öyle öğrendim
Hat_ice Arydr123 bende hala geçen seneden beri yazıyor ama PTT kurum ödemelerinde gözükmüyor birşey arıyorum yoğunluk var bağlanmıyor
Gulsumm32 Valla biz daha önce almadık ama eşim öylesine başvuru yapmıştı çok önce onada yenilerde baktı süreç devam ediyor diyordu bugün yatmis hala inanamiyorum yattığına beklemiyorduk eşim sigortalı çalıştığı için
Arydr123 fenci_anne PTT ye gidip çekebilirsiniz. Bende de kapsam dışı yazıyordu evlenip soyadım değiştiği için çekemedim. Onu sosyal yardımlaşmadan onaylatıp yarın çekeceğim
Selensahin fenci_anne aynen bende de öyle yazıyordu yani ücret yatmış oluyo bugün PTT ye gittim para yatmış ama elime vermediler eve getireceklermiş bayrama kadar getirirler dediler
Arydr123 yagmrtayfn ben 3 gün önce falan öğrendim ama benimki temmuz ayında yatmış. Yani 8 aydır haberim olmadan para duruyormuş
yagmrtayfn islimkry o karttan bende de var ben ilk yardımdan yararlanmıştım şimdi ptt yapıln kurum ödemsine yoğunluktan giremiyrm sosyal yardım bilgilerine bkıyorum oradan da gözkmüyo tekrar verirlermi sizce
Arydr123 Fadime_56 bende de öyle yazıyor çünkü evlendim ve soy adım tutmadı parayı çekemedim galiba ondan dolayı. Önce soy adımı onaylatıcam sonra parayı çekicem. Belki sizde de öyle Bi problem var
Guneyinannesi1 Kubraylmz0 pandemiden dolayı 17 gün yasak olduğu için sözde güzellik yapmışlar her haneye veriyorlar sözde ama bi türlü bize çıkmadı 😆
Portakalgeliyor Hilalayzz geçen sene başvurduğum da almıştım süreç devam ediyor yazıyor ve yeniden başvuramıyorum . Ptt ödeneğinde tıkladığımda da teknık neden vs arıza veriyor yazıyor
Byzayk0 Hilalayzz https://resimyukle.io/r/R8nVosTQp9 kızlar benim anneminkinde böyle diyor babam geçen sene sadece faz 1 den yararlandı . Faz 1 den yararlanan 2. Yi de almış oluyor mu ? Ve bu 1100 TL den yararlanıyor mu herkes 3. Almış ondan soruyorum
Annekus Byzayk0 bu annenizin hesabı daha önce yatan para babanıza yatmıssa babanız kontrol etsin babanıza yatırdıkları veya babanızı degerlendirdikleri icin anneni degerlendirmeye almamıs olabilirler
yagmrtayfn Arydr123 ben hiç başvurmadım bu 1000 tllik yardımı başvurusz verdiklerinde aldım acaba bundada verirlermi ?