Emine46- yaa kıyamam sana ❤️ sımdılık hem anne hem baba oluyorsun evladına.. Rabbım en yakın zamanda eşine de kavusmayı nasıp etsin.. Dualarım senınle olacak 😍
Sabah doğumum var tavsiyeleriniz..😊😊
Emine46- yaa kıyamam sana ❤️ sımdılık hem anne hem baba oluyorsun evladına.. Rabbım en yakın zamanda eşine de kavusmayı nasıp etsin.. Dualarım senınle olacak 😍
1anne-2bebek amiiinn inşallah amiiinn Allah razı olsun canımmm🤲🏻❤️
[silindi]
Emine46- kesinlikle nescaffe icmeyi unutma ayaga kalkamassin bas agrisi cok cekersin
[silindi]
Emine46- bende oleydim ilk kizimda herkez benden heyecanliydi taki sedyeye yatana kadar kalbim kut kut atti 🤣
Emine46- doğum izni yok mu eşinizin
midekoruyucu haha aynen 🤣uyjusuzlukran geberiyorum 😓
Emine46- korkacak hiçbirsey yok canım valla ben normal de cok panik biriyim. Gayet sakin girdim az bi bacaklarım titriyordu ne olacak gibisinden eşim benden daha streslitdi sanli o doğuracak gibi 25dk herşey oldu bitti🤩hiç bu kadar kolay olacağının düşünmedim ertesi gün 5kat merdiven cıktım 🤟
bademsekeri42 bebeğin doğduna dair belge olmadan çıkış izni verilmiyor canım illa doğum olucak 🙄🙄
Emine46- canım nasılsın, kavustun mu evladına 😍 nasılsınız
Emine46- Daha nelerr e doğuracağın kesin zatwn sezeryan olunca 🤔🤔 şu saatlerde büyük ihtimal yvrunu kucağına almışssındır bile 👼😊
Caglabade kafein derken neskafe mi iyi
Emine46- yanına kayısı kompostosu, suyu, kurusu neyini buluyorsan muhakkak al tuvalete çıkmana çok yardımcı oluyor. doktor kontrolünü aksatma doğumdan sonra sarılık için çok önemli, kantoron yağı edinmeni öneririm göğüsler illa ki yara oluyor çünkü. Doğumdan sonra booll booll yürüyüş yapmalısın full su, meyve suyu, anne çayı, anne birası falan içmeni öneririm. Bol kimyon tüketmelisin ve evde mutlaka rezene bulundurmalısın💜💜 çoğu kişiye gereksiz geliyor ama benim yaptığım en iyi alışveriş göğüs pompası almak oldu.pahalı bir şeye de gerek yok ben ikinci el lansinoh manuel süt sağma pompası aldım elim ayağım oldu resmen o kadar işime yarıyor ki ilk günler kullanmadım ama 43 günlük olduk biberona sağıyorum babasına annanesine veriyorum ben işimi yapıyoru, uyuyorum falan çok iyi oluyor. Günde bir veya iki kez biberonla verdiğim için meme reddi de yaşamadık. Şimdilik tavsiyelerim bunlar 🙈
Prenses8888 evet nescafe filtre kahve kola bunlar içinde bol kafein olan şeyler bol bol için ilk 2 gün
Kesinlikle bol kahve su tüketin 4 gün önce sezeryan oldum tek ağrım baş ağrısı oldu ve yürümediğiniz sürece sırt üstü yatın