Burcukra Funda2735 İlk hamileliğim de 12. Haftada öğrendim oğlumu 💙 şuan ikinci hamileliğim 12. Haftada kıza benzetti 16 da netleşti şuan 19 haftalık kızım 🥳
Rozlor Funda2735 13 haftalık oldum hala net bişey demiyorlar . Biri kıza benziyor diyor biri erkeğe benziyor diyor 😂 ikili tarama testinde erkeğe benziyor dediler bakalım hayırlısı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bikbikim Funda2735 12+3 te doktor kıza benzettim ama kesin değil dedi ama ben çok erkek hissediyorum 21 mayısta kesinleşecek inşallah 😊
Ftm-2 Benim doktor 12 haftanın içindeyken bi tahminde bulunmuştu 170 erkek demişti sonra 17 haftada gittim başka doktor erkek dedi cinsiyet💞🙂
Miniksutanesi Devlet hastenesinde bakıldığımda 11+5 haftalıkken erkek olduğunu söyledi Özel hastanede 13 haftalıkken bakıldığımda kıza benziyor dedi Bende en başından erkek hissediyordum 😊 bakalım ne olacak çok merak ediyorum 🥰
Bahar_kzlrmk00 Funda2735 bizim oğlanda erkenden gösterdi kendisini 14 haftadaydık hatta ultrasonu doktor karnıma koyar koymaz ben bacığının arasından görmüştüm 😄bacakları açık yatıyordu 🥰
Asli-6619 Bizim burda 14. haftadan önce cinsiyet belli olsada doktorların söylemesi yasal olarak yasak ben 17. haftada öğrenmiştim erkek olacağını 🥰
Tugcedemirr Funda2735 dün gittik kontrole 12+1 olduk doktor kıza benzetti burada ki bayanlarda kız dediler bakalım basip😊
Ayseee4238 Funda2735 bence hiç doğru değil benim oglus 17+3 te gösterdi. Söylenenlere göre hep kız bebek belirtileri var ama erkek çıktı benimki 🤣
Merveonur26 15+3 de kız olacağını öğrendik 🌸☺️ Ama ben pek ikna olmadım. Herkes kafamı karıştırdı bi kaç doktora daha sor diyorlar😕