Aryas Minik prensim için 12 haftalıkkrn erkek demişti 16. Hafta da kesin erkek dedi o şekil öğrenmiştim sağlıkla gelsin inş küçük prensim😊🙏🏻🤰
hlnrzmra1807_ İkinci gebeliğim bu bebişimde baya nazlı çıktı 3 seferdir gizledi kendini 4.denemede 16.haftadaydık zoraki doktorun çabasıyla gösterdi 2.kez kız annesi oluyorum çok şükür 🌸 darısı göstermeyen bebişlerin göstermesi dileğiyle 🥰
Esmaa-ess Tuubacvk yaa hayırlı olsun bende doktora sordum değişebilir mi %99 değişmez dedi ay sonunda kontrolüm var değişeceğini sanmıyorum
Edaaa11 Funda2735 17. Haftam doktorum hala emin değil çok merak ediyorum 😔 https://www.resimyukle.org/i/zVLHS
Zemheriiiiiiii Funda2735 15. Haftada öprendik ondan önce öğrenmeye çalışmadık yurtdışında olduğum için özelde 15. Hafta olmadan bakmıyorlar devlette de 20. haftada söylüyorlar.😇
Hamileadayibiranne Yagmur0607 banada 12 haftalıkken kız denmişti 15. Haftada tahminde bulundu 18. Haftada kesin erkek olduğunu öğrendik Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin sağlıklı ve hayırlısıyla dünyaya gelsin yeterki 🙏 amin inşallah canım 🌸
Mervecelik05 11+3 te gösterdi kızım 🥰 Bu kadar erken öğrenmenin biraz da doktorla ilgili olduğunu düşünüyorum tecrübe ☺️
nrdansubasii16 Funda2735 14 haftalık gittim doktorum baktı kıza benziyor dedi 2 hasta sonra tekrar baktı yanılmıyorsam kız dedi
Nesliihan Funda2735 evet erkekse hemen gösteriyor geç gösterenler genelde kız oluyor, ben 12. haftaya girmememe 2 gün kala öğrenmiştim erkek diye
Nadyaski Bu hafta 11.haftadayız kontrole gittik usgye göre 12 haftalık dedi doktor erkeğe benzettim dedi bakalım heyecanla bekliyoruz 🐣🥰
Gizumm Ben bugün gittim 14 haftalık öğrenemedik kız gibi dedi doktorum ama emin olamadı bir ay sonraya kaldı 😅