Minikpandam1 Benim kızımın meydanda her şeyi 12′de kıza benzetildi 18′de başka bir doktor oda kız dedi 😍💕
Sahinnadire Bugün doktora gittik doktor baktı baktı birşey demedi bacaklarını kapatmış dedi 2 hafta sonra gitcez belki gösterir ama ben yinede merak ediyorum aranızda tahmin edebilen varsa etsin lütfen https://resimyukle.io/r/kHRssGgU0F
Yassem Biz 16+3 üz ama bebişimin cinsiyetini öğrenemiyorum bağdaş kurduğu için doktor göremiyor😄acaba kız oluncamı böle oluyor
Mutluluknedirkii kukiveannesi bende kız olmasını çok istiyorum 13+6 haftalık %90 erkek dedi belki değişir
Sinem_Vardar12 Mutluluknedirkii kız erkek fark etmez eli ayağı düz olsun sağlıklı olsun ama bende senin gibi düşünüyordum ilk gebeliğimde 90 erkek dedi erkek oldu ama iyikide oldu. Şimdi ikinci gebeliğimde kızım olacakmış bu sefer erkek bebeğe alıştım garipsiyorum 😅😊
Saziyersin Funda2735 benim oglusum 20. Haftanin içinde gosterdi onun haricinde ufak bir ipucu bile vermedi bize
Samilknur Yazilanlara bakiyomda herkez hep 11-15 haftalikken ogrenmisler ben o kadar sık gitmiyorum doktor hic randevu felan soylemedi . Bugune kadar toplamda iki defa ultrasona girdim ama cinsiyet icin ne bisi dedi doktor nede bisi sordum bu arada 20+4 haftaligim . Yarin ayrıntılıya giricem inşallah öğrenirim
Derya0107 mrvylmzts benim de bugün kontrolüm vardı gene göstermedi, net değil diyor doktor, 2 gün önce gittim arkası dönük dedi, 🥺🥺resmen geceleri rüyama girmeye başladı ya 18 haftaya girdik daha tık yok