ikincimucizemmmm Funda2735 ilk oğlum 11 hafta kızım 16. Haftada gösterdi fakat doktorum kesin olarak 20. Haftada görürüz dedi pazartesi gidecem bakalım
Tuubacvk Esmaa-ess bn bugün öğretim 11+4 olduk bugünkü kontrolde erkek büyük ihtimalle dedi ama bakalım değişir mi
Esmaa-ess Tuubacvk yaa hayırlı olsun bende doktora sordum değişebilir mi %99 değişmez dedi ay sonunda kontrolüm var değişeceğini sanmıyorum
Elaaa01 Funda2735 15. Hafta da gösterdi oğlum zaten daha önce de gitmemiştim net öğrenim diye bekledim
Tugbaeyupoglu 11 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim 14. Haftamızda erkek olduğunu öğrendim şimdi de doğmasını bekliyorum 37+2 deyiz
Nuray11 030215 banada 13 haftada tahminde bulunmaya başladılar bi kız bi erkek diyen oldu şuan net erkek ☺
Zeynepela1 Kızımı ayrıntılıya kadar erkek bilmiştim 🤣 şu an 6 yıl sonra 21 haftalık hamileyim ikinci kızıma 13+4 de kız dendi makine iyiydi kızımda bacaklar açık duruyordu hemen gördük ☺️
Surik Funda2735 12 de kız 14 de kapattı asla göstermedi 17 de net erkek dendi kız hissediyordum şok oldum