• Doğum
  • 20 mayısta doğuracak olan var mı?🥰❤️

badehandeyldz bende 38+4te 2. Sezeryanımı olucam bir kızım var😍 birde oğlum olucak 20 Mayısta inşaallah🥰ama tereddütlerim var bu kez tam anestezimi olsam ilkindeki gibi yoksa yarım mı olsam die 🤦🏻‍♀️

badehandeyldz benimde normal doğum olarak 20 mayısda 40. Haftaya giriyoruz tabii nasip heran gelebilirmiş gibi 😅

badehandeyldz benım de 2.sezeryan 21 Mayıs kızıma kavuscam ınsallh daha erken olmazsa bugun nst gırdım sancı falan yoktu ama bekler heralde

Busra_0738 ayniyiz 20 mayis son gun normal dogum bakalim ne zman gelir hic belirtinz varmi benim.dunden beri bel.agrim.artti ama henuz bisey yok

badehandeyldz ben de salı günü gün alcam inşallah 20-21 Mayıs düşünüyoruz ama bakalım doktorumuz ne dicek benim de eşim tutturdu madem sezaryen olacak ikizler olmasın diye 🤦🏻‍♀️😂 ben de diyorum 39 dan sonra alsak günümüzü ne olur ki bebişko ne kadar kalsa o kadar iyi değil mi ama sanırım sezaryeni hep 38. Hafta içerisinde yapıyorlar

✋20 Mayıs 😇
        Sağlıkla gelsinler inşallah.

Byksvdm of benim de ilk genel bunu da ne yapacağım bilmiyorum genelde ayılmak acılıydı

Bende dün doktora gittim ve doktorum sezeryan dedi 17 20 Mayıs gibi. Bende endişeliyim nasıl olacak nasıl bitecek diye. Normal olmasını istiyordum ama mecburi sezeryan olucam.

heyecanlabrkle 38 den başlıyor sezeryan günü ama istersen 40 a kadar bekliyorsun canım ☺️bencede ikizler olmasın eşim evde hazır yemek varken yemeyen olmadımı da açım yemek yap diyip buzluktan seçenek sunduran bir insan öyle değişik 😄

ozlmm123 sütüm hemen gelmişti gelir merak etme hatta nazar değmesin diye çok demem ama ilk ay sadece anne sütüyle 2 kilo aldı kızım işin sırrı bol su ve sık emzirmek