• Doğum
  • 20 mayısta doğuracak olan var mı?🥰❤️

Busra_0738 klimasız duramıyoruz biz Adana da malesef 😕 bende hep kısa kolu takımlar tulumlar aldım ama bu gidişle klima kapanmaz gibi

ozlmm123 hiç korkma benim ikinci sezeryanım spinal sezeryan ol çünkü bebeğin doğunca ilk saatler acı çekmiyorsun ilgileniyorsun uyuşukluk geçince ağrı kesici vuruyorlar bol bol yürürsen birşeyin kalmaz zaten bebekten oturmaya fırsat bulamadım ben hep ayaktaydım

Gull_94 benim kızımda akrep eşim ikizler Allah yardımcımız olsun😂😂

badehandeyldz kendim orduluyum ama babam öğretmen olduğu için doğum yerim Gaziantep. Bizde şuanda gaziantepte yasiyoruz ve bende 31 Mayıs dogumluyum.. Eğer planlanan tarihte gelrise doğum yeri de günü de anasıyla aynı olacak 😅

badehandeyldz yani büyük ihtimalle bende açıcam Antalyadayım bende ama alışma süreci geçsin diyw uzun kol giyer hani içerde üşür mü ki falan diye yavaş yavaş kısa kol şort giyeriz 🙂

Busra_0738 valla tecrübesizim kış bebeği kolaydı kat kat giydirdik kalerüferi de açtık mis gibi yattı sıcakta😄

Hat_ice ne güzel bende babaların ismi olsun istemiştim eşim modern isimden yana oldu kırmadım onu adıyla yaşasın