✋20 Mayıs 😇
Sağlıkla gelsinler inşallah.
20 mayısta doğuracak olan var mı?🥰❤️
Bende dün doktora gittim ve doktorum sezeryan dedi 17 20 Mayıs gibi. Bende endişeliyim nasıl olacak nasıl bitecek diye. Normal olmasını istiyordum ama mecburi sezeryan olucam.
heyecanlabrkle 38 den başlıyor sezeryan günü ama istersen 40 a kadar bekliyorsun canım ☺️bencede ikizler olmasın eşim evde hazır yemek varken yemeyen olmadımı da açım yemek yap diyip buzluktan seçenek sunduran bir insan öyle değişik 😄
ozlmm123 sütüm hemen gelmişti gelir merak etme hatta nazar değmesin diye çok demem ama ilk ay sadece anne sütüyle 2 kilo aldı kızım işin sırrı bol su ve sık emzirmek
34busra34 sezeryan çok kolay acısını yaşamasan bilemezsin belki sana az gelir
badehandeyldz insallahh😍❤️
heyecanlabrkle 39+1e gün verdi benim doktorum sorun yoksa bekletebiliyormuş 🙂
badehandeyldz sağol canim insallah benimde güzel.olur
badehandeyldz evet canım ilk 🌺🥰
Yeni_hamis belimde agrı oluyor 2 3 gündür dünde 4 5 kere de rahime basınç oluyor ittiriyor gibi ama onun dışında bişey yok 2. Benim bakalım nasıl olucak ilkini hiç bilmediğim için 🙂 kontrol diye gittim suni sancı ile dogum yaptım bu o kadar bekletmez inşallah evde olur sancım böyle aferiniz isal olursunuz karın agrısı sancısı olur ya öyle oluyor arada
badehandeyldz benim de o tarihlerde olacak 1-2 gün oynayabilir. İlk bebeğim olacak tavsiye veremeyeceğim daha çok tavsiyeye ihtiyacım var😅
badehandeyldz 👋🏻 Beende 20 mayısa gün aldım yarın kontrolum var benim şekerim oldugu için bebğin gelişimi once dahada erkene çekilebilir bakalım yarın kesinleşicek 😊
Yeni_hamis belim acayip agrıyor şimdi😂🙈 kasıklarım dada var 😏
badehandeyldz 18 mayis biz❤️
Busra_0738 durum ne suan cnm
Yeni_hamis uzandım valla geçti tık yok kesin gününü bekler benimki erken geleyim demez 😂
badehandeyldz Hayırlısı neyse o olsun inşallah
Busra_0738 ahaha aynen geleceklerinyok😀
Mihriiiii gelsin minnoşlar♥️