Aminam badehandeyldz bizim de 22 mayis demişti doktor ama bebegim ters olduğu için muhtemelen sezeryan olur sizinle aynı tarihler bile olabilir
SutlacimiYedimmiBen badehandeyldz bnmde son gun 17 mayis normal olucak kismetse doktor ayin 10nuna kadar gelmezse acilde novetciyim gel bi nstye baglanirsin duruma bakariz dedi icimden bi ses anneleer gununde gelecek diyor
Oznerm Benmde 22 mayıs, normal doğum bekliyorum ama henüz cok yukarda oldugunu kanala girmediğini söyledi doktorum, sizin bebişleriniz kanala girmiş mi?
Cansu-13 badehandeyldz ikinci kızımda sabah 8 de ameliyata alınmıştım bunda da erken istiyorum akşama kadar toparlanmış olurum
Gull_94 badehandeyldz beklenen dogum tarıhı 2 hazıran dıyo ama mayıs annesıde olabılırım suan cok aradayım😇😂 kızım kasım dogumlu akrep burcu Oglumda ıkızler olcak Sınanıyorum resmen😂
Cansu-13 Flower3 yasakların olması benim için daha iyi gelen giden olmaz en azından refakatçı olarak annem yanımda kalıcak zaten bana yakın oturuyor eşimin de izin belgesi var kafam daha rahat 😁
Flower3 Cansu-13 iyi bari ya ilk gebeliğim ister istemez en yakın arkadaşımı abimi annemi görmek isterim ben 🥲
Cansu-13 Flower3 benim gitiğim hastaneye bırak kardeş arkadaşı eşi bile almıyorlar baba sadece bebeği bakım odasında görebilirmiş doğum karındaki hemşirelere düzenli pcr testi yapıyormuş istisna bile olamazmış refakatçı olarak ta annem kalıcak yok sa benim ne hayallerim vardı oda sürletecektim fotoğraf çekimi yaptıracaktım
Danlacan Flower3 ben kurtaramıyorum 😣😣 26 Mayıs tahmini doğum tarihi..bir hafta erken doğurmak için her gün koşu yapcam 😂😂😜
Flower3 Danlacan şaka bir yana boşverin sağlıklı olsun , boğa Burcu da çok inatcı ve zor olabiliyor 😀😀
Busra_0738 20 mayıs gözüküyor ama ne zaman gelir bilmiyorum 🙂 normal bekliyorum havalar da cok sıcak tek kat yeterli olucak belki kısa sürede kısa kol bile giyebilir
badehandeyldz Busra_0738 klimasız duramıyoruz biz Adana da malesef 😕 bende hep kısa kolu takımlar tulumlar aldım ama bu gidişle klima kapanmaz gibi
Yeni_hamis Busra_0738 ayniyiz 20 mayis son gun normal dogum bakalim ne zman gelir hic belirtinz varmi benim.dunden beri bel.agrim.artti ama henuz bisey yok