Mzyyn27 Zeynep067 İnşallah korktuğumuz gibi olmaz. Daha sonrada sağlıklı bir şekilde veririz bu kiloları 🙏🏻
Kereminannesiiiiiii Mzyyn27 boyuna göre çok kilolu değilsin ki neden normal yapamayasın yaparsın gayetde
Bsra1111111 Gezegen_00 allah allah nasil yani başka doktora gozukeyim ki doktorumdan memnunum ya ben istanbulda oturuyorum kafamı karıştırdın kizzzzzzzzzzzzzzz 🤔🤔
Gezegen_00 Bsra1111111 Ay ben başka doktora daha görünün derken ilk yorumuna cevap verdiğim kişiye demiştim sizin için demedim yani
Aysee21 Ezgihnm yok halbuki hiç durmaz ağızim çok yiyorum bebeğe yaramış yediklerm kilosu çok iyi olması gerektiğindn
Ezgihnm Aysee21 ay insallah benimde oyle olur 52 kiloyla hamile kaldım suan 8. Haftadayım daha çok yol var ama umarım yediklerim bebeğe yarar 🌸
minikbirisi Mrvtkn 😂😂😂😂 rekor bende galiba 87.6 le hamile kaldım 11+4 de oldum 90.1 🥴🥴🥴🥴 ağlamak üzereyim ve diyetisyenle gidiyorum zararlı şeyleri değil faydalı şeyleri çok tüketiyorum 😔😔😔😔
Bebegim_ve_ben1 Mrvtkn bende 82 ile hamile kaldım şuan 4 aylik 4 kg verdim 78 le devam🤭iştahım yerinde masallah hiçte bulantim olmamasına rağmen 4 kilo vermişim ama bebişin kilosu yerinde masallah 🥰🧿
jasmin001 60 la hamile kaldım şuan 71 oldum 29 haftaligim 11 kilo aldım bakalım bunun sonu ne olacak 😁 80 i gorecez gibi
a_burcu_bur minikbirisi meyvede bile malum şeker var. Her şeyin fazlası zarar. İnşallah diyetisyen işe yarar. Dikkat etmek lazım 😔 Kardeşim 54le başlayıp 74le gitti doğuma. Beni sürekli uyarıyo 😝😂
Mrvtkn minikbirisi bende dikkat etmeye çalışıyorum ama umarım daha fazla şişmeden halledebilirim 🙏 rekor sende değildir emin ol inşallah sağlıkla alırız kucağımıza sonrası bi şekildr verilir
Olmazoylesey minikbirisi ben de 87 ile başladım ☺️ Hâlâ 87′yim 17 haftalık oldu. Bulantılarım inanılmaz çoktu. İlk hamileliğimde 83 ile başladım 92 ile bitmişti 😬
EceZ sevgisari ben de geçtiğimiz haftalara kadar sürekli makarna istiyodum 🙈 4 ay bitiyor 1.5 kilodayım
Ebru1984 Mzyyn27 bende öleyim ya. İkinci hamileliğim benim. Sanki ilkte hizli almamıştım. Bunda daha hızlı alıyorum sanki. Ve sona doğru daha çok alınıyor başta dikkat etmek lazım ama sanki iştahım şuan daha fazla gibi
Aysee21 a_burcu_bur yok herşeyi fazla fazla yiyorum biraz boğazıma düşkünüm yediklerim bebeğe yaramış