a_burcu_bur minikbirisi meyvede bile malum şeker var. Her şeyin fazlası zarar. İnşallah diyetisyen işe yarar. Dikkat etmek lazım 😔 Kardeşim 54le başlayıp 74le gitti doğuma. Beni sürekli uyarıyo 😝😂
minikbirisi a_burcu_bur diyetisyen beni dovse ne fayda 😂😂😂 tedaviyle hamile kaldım o daha hamile kalmadan önce benimleydi Allah’tan 8 kg verip hamile kalmışım yoksa şimdi çoktan 100 kg görmüştüm 🥴
FyznrKrts HappyMom 48 ile hamile kaldım ve 64 ile doğuma girdim 😅 Ve kızçem 1 ay erken doğdu yoksa biraz daha alirdim ben 😂
KZeynepk 24 haftalığım 50 kiloyla hamile kaldım 54.6 yım😊3 kilosunu 20 haftayla 24 hafta arası aldım 😑
Aysee21 a_burcu_bur yok herşeyi fazla fazla yiyorum biraz boğazıma düşkünüm yediklerim bebeğe yaramış
Melek3 Zehracan13 😂eminim ki çok fazla alacagimdan aşırı mide bulantım vardı hiç bişi yiyemiyordm yeni yeni yemeye basladm artk alirm yemeye başladığımdan beri direk yanaklarm bile çıktı
Bhrertrk Ne kadar güzel 😃 herkes fit anne 😃 bi ben obezim sanırım 63 ile başladım 82 ile devam ediyoruz daha doğuma 1 buçuk ay var 90 olurum heralde
Ezgihnm Aysee21 ay insallah benimde oyle olur 52 kiloyla hamile kaldım suan 8. Haftadayım daha çok yol var ama umarım yediklerim bebeğe yarar 🌸
Delice_zeytin Aysee21 ya muz da kabızlık yapıyor zatensorun oluyor kabızlık. Tabi siz bol su içiyormuşsunuz olmazsınız kabız :))
Ezgihnm Aysee21 muz yiyorum mide bulantısına iyi geliyor bende ama 1 buçuk litre sudan fazla içemiyorum bazen suyu gördüğümde bile midem bulanıyor su 12 haftalık süreç geçse mide bulantılarım düzelse su içme oranını arttırıcam
Minyam Senaemil başlangıç kilomuz aynı 25. Haftada 78 im umarım sizin kilonuzda sonuna gelirim bende 25. Haftada kaç kiloydunuz hatırlıyor musunuz?
Berrinsahinn HappyMom 7 aylık hamileyim 7 kilo aldım iyi mi bilmiyorum.bakalm sonrasında ne kadar alacgm 🤨🤨
Cansu_okan 7 aylık hamileyim 17 kilo aldım 50 Kiloyla hamile kaldım şu an 67 kiloyum braz fazla olabilir 😀