ZeyooZ Mis06 benim de 19+6 ☺️ Valla olabilir gerçekten. Bence birbirimizi kaybetmeyelim haberleşelim. @Luna üçümüzün de aynı hastane ve hemen hemen aynı haftalardayız☺️
demiray Bende Lokman hekim hastanesine gittim 350 lira verdim ama çok pişman oldum bence iyi araştır 4d video görüntü veren bi yere git çünkü ben araştırmadım var diye normal ultrason görüntüsü gördüm yani
ZeyooZ demiray detaylı ultrason diyip herkes aynı şeyi yapmayabilio yani??? Bunu bilmioduö teşekkürler
demiray ZeyooZ ya detaylı ultrason yapıldı evet bebeğin bütün herşeyine baktılar uzun sürdü hatta iki kere girdim falan ama 4 boyutlu bekliyodum sadece o yönden hayal kırıklığı oldu eğer bebeğin renkli ve 4 boyutlu istiyosan randevu almadan sor bence var mı yok mu diye
ZeyooZ Mis06 yaa teşekkür ederim ☺️ Bi tanıdık vasıtasıyla atatürk hastanesinde ali ipeğe gittim. Siyah beyazdı ve doğru düzgün bi fotosu yok ama olsun bebiş gayet iyi. Sen napıyosun nası gidio??
Zeynep3535 ZeyooZ Next Level 10. Kat Prof. Dr Aydan Biri gittim ve çook memnun kaldım 🤗🤗 500 tl gittim ben
ZeyooZ Mis06 evet resmen belli oluyo artık 🙈 ben de haftaya ctsi gidicem ama hala şeker yüklemesiyle ilgili kafam karışık 😕
Mis06 ZeyooZ herkes yaptırmamdan yana çok kurcaladıkca çok kafası karışıyor insanın. Doktoruna veya sözüne güvendiğin biri ne derse onu yap hiç düşünme
ZeyooZ Elifela tanıdığımız randevu aldı benim için sabahtan gittik bırmalde çok dolu oluyormuş. Hiç ücret ödemedik devlet hastanesi olduğu için
Elifela ZeyooZ çok saol canım teşekkür ederim 😊 Ali beyi çok övdüler ben de yaptıracam önce kadın Doğuma almam lazım o halde çünkü direk Ali beye randevu alamıyoruz bizim tanıdığımız YÖK maalesef 😊
ElifGuven ZeyooZ sen neden özele gidip sıra bekliyorsun ki git tam zamanında yapıyorlar etlik zübeyde hanım da yarım saat herşeyine bakıyorlar renkli ultrasonda
Mis06 ZeyooZ bebek arabası, puset, 4moms, banyo seti ve kıyafetler zıbınlar hariç hiçbişey almadık. Bu hafta oda işlerine bakcaz. Bende hastane odasına neler yapabilirim onun arayışındayım. Sizde durum ne
ZeyooZ Elifela bu arada sgk var di mi? Ben de ismini çok duymuştum. Rica ederim bebişinin güzel haberlerini alırsın inşallah ☺️