Charlotte Ben de Gülhiz Karataşa gittim yarım saat 40 dk ultrasonla tek tek her şeyine baktık😍 hatta 4 boyutlu yüzünün fotosunu tam çekemedi poz vermedi kızım, yürü biraz yarım saat sonra gel dedi yine göremedik ertesi haftaya kontrol randevusu verdi 2 kez gitmiş oldum 300 tl ye biz çok memnun kalmıştık
ZeyooZ Charlotte yaaa insan olarak iyi biri demekki valla helal olsun. Ben ondan randevumu alayim o zaman ☺️
Hatice3 ZeyooZ Ali İpek Servet ünsal sağlık merkezinde iyi bir doktor 325 ₺ detaylı ultrason ve renkli
Saitztrk Dr güler Şahin’e gidiyorum ayrıntılı için bi alanında uzman geldi o gün doktoruma 250 ayrıntılı ultrason ıcın 150 tl verdil
Mis06 ZeyooZ cok şükür canım hiç bir sorun yok, doktorda çok ilgiliydi bizimki ilk seferde yüzünü göstermedi ben biraz yürüyüp tekrar geldim yüzünün çok güzel renkli resimlerini verdi💙
Zehrabirsenuysal Servet Ünsal çok iyi 280 bide özel ERYAMAN HASTANESİ OSCAR hoca bakıyor 200 tl ama muhteşem bi doktor. Tesadüfen gittim anında doktor değiştirdim Oscar beye devam ediyorum şu an. Her muanesi ayrıntılı zaten. Extra para vermeye gerek bile kalmadı ben boşa vermişim baştan bilsem ona giderdim. 65 muane ücreti.
ZeyooZ Mis06 yaa çok sevindim ☺️ Darısı başıma artık. Bana doktorum 22.haftada yaptır dedi 1,2 hafta daha bekleyim bakim. Sen normalde hangi doktora gidiyorsun?
ZeyooZ Mis06 aa benim de memorialda olcak doğumum ☺️ Seninle de aynı zamanlarda yapıcaz buyuk ihtimalle
ZeyooZ Mis06 benim de 19+6 ☺️ Valla olabilir gerçekten. Bence birbirimizi kaybetmeyelim haberleşelim. @Luna üçümüzün de aynı hastane ve hemen hemen aynı haftalardayız☺️