ZeyooZ Elifela bu arada sgk var di mi? Ben de ismini çok duymuştum. Rica ederim bebişinin güzel haberlerini alırsın inşallah ☺️
Mis06 ZeyooZ bebek arabası, puset, 4moms, banyo seti ve kıyafetler zıbınlar hariç hiçbişey almadık. Bu hafta oda işlerine bakcaz. Bende hastane odasına neler yapabilirim onun arayışındayım. Sizde durum ne
ZeyooZ Mis06 bebek arabası dışında bi kaç kıyafet falan aldık. Diğerleri için marka model belirleyip bir iki hafta içinde alıcaz bakalım. Yatağa da karar veremedik. Geceliği nerden aldın?
Mis06 ZeyooZ yatak icin kayinvalidem yün yatak yaptırcam dedi bakalım napcak. Gecelik işinide kızılayda moda çarşısının alt katında bir camasırcıdan aldım. Çok güzel modeller vardı kızılayda başka yerlerde istediğim gibi pek bulamadım.
ZeyooZ Mis06 mamas papas flip xt2 aldık ama daha gelmedi. Siz ne aldınız? Aslında hazır hava biraz normalleşmişken halletsem ben de kalanları iyi olcak
Mis06 ZeyooZ bizimkide mamas papas occarro. Insallah memnun kaliriz. Bende havalar iyice isinmadan halletmeye calisiyorum daha is cooook ufak ufak seyler mesela Bir turlu icime sinen kapi susu bulamadim fikrin varsa cok memnun olurum
ZeyooZ Mis06 aynen liste yaptık biz de alınacaklar için. Daha dün baktım kapı süsü için instagramdan armagantasarim değişik kapı süsü var ahşap ve gerçek kuru çiçekle yapılan modeli güzel geldi bana yeri de kızılaydaymış