Beste0636 papatya56 amin canım stres yapma Allah büyüktür bizim görmediğimiz bir hayır mutlaka vardır dua edelim insallah olacak
Bfduam papatya56 kendini yıpratma bu kadar yazık değil mi? Burnun stres yapınca kanat mı böyle? Bütün kanamasını hamilelik belirtisi diye okumuştum, alakası var/ yok bilemiyoruz.
papatya56 Bfduam Normalde gelmez böyle bırden bire geldi durduramadım her yerı batırdım sabahta cok az geldi
Corty SumeyyeBaltaci arı sütü polen keçiboynuzu özü başladım eşime ben. 30 milyon çıkmıştı sperm sayısı ertesi ayında hamile kaldım
SumeyyeBaltaci Corty bizde duyduk ari sütünü canım esimede alıp başlamayı düşünüyoruz keçiboynuzu kullanıyor eşim zaten
GamzeBaz Kızlar regl gunum bugündü dün beta baktırdım 77 Bi kaybım olduğu için sevinemedim bile Rabbm kımsenin kucagını boş bırakmasın 🤲🤲🤲🤲🥺
Tubi05 GamzeBaz canım pozitif düşün gözün Aydın kayıplar hep olacak değil bu senin rahminin gebeliği sağlıklı bulmaması ile ilgili aslında güzel bir haber sağlıklı bir rahim demek oluyor sevin ve tadını çıkar
Bfduam GamzeBaz he hamilelik bir olmaz, kendini olumsuza şartlama. Dr kontrolünde inş sağlıkla ilerlersin. Rabbim kucağına almanı da nasip etsin inş.