Bfduam papatya56 canın sağolsun hiç üzme kendinii. Bende muhtemelen olucam yarın, öbür gün. Bekleriz yine beraber.
Tubi05 papatya56 canım üzülme bende clife aldım önümüzdeki ay beraber bekleriz kesin bende olurum bugün olmazsa yarın
Tubi05 Bfduam ilaç takviyesi aldığımdan beri 28 gün ama bilemiyorum bu ay ne olacak 3 gün daha bekler tarlusal içerim
papatya56 Bfduam Çok ağladım ıncır aldım ıbrahım sarac oğlunun kurunu yapıcam hıc adet belirtim yoktu
Bfduam papatya56 yapma be canım, Allah ağlatmasın. Sen hamile kalabiliyorsun hamd olsun öyle düşün birde. Ilk gün normal bozuluyor haklısın ama yarın daha iyi hissedeceksin. Benimde yakındır elenmem bu ayda.
SumeyyeBaltaci Corty bizde duyduk ari sütünü canım esimede alıp başlamayı düşünüyoruz keçiboynuzu kullanıyor eşim zaten
Ayserose1001 Bir kısım belirti yaşayan var mı kızlar benim 24 Mayıs ve bazı bi kaç belirti var ama adet mi olur gebelik mi bilemedim
Tubi05 Ayserose1001 canım zaten bu acabalar insanın psikolojisini bozuyor ben unutuyorum artık akışına bırakacağım Haziran sonuna kadar yazlıktayım kafamı dağıtıp bakacağım bu aya
papatya56 Bfduam İnsallah olmassın canım çok morelım bozuldu bıdahakı aya kadar cok var nasıl sabredıcem
Bfduam papatya56 olur olur hiç üzülme, inş Rabbim çok bekletmez. Insan ister istemez umudunu yitiriyor kırmızıları görünce ama her gün yeni bi umut inş.