papatya56 Bfduam Aynen canım yapma bekle ben ikinci hamılelegımde oyle yaptım bekledim adetın geçmesını hiç test yapmadım o ay hamile oldugumu ogrendım
Beste0636 papatya56 hadi hayırlısı canım ben bugun baktırdım çok şükür çıktı 4 gün önce çok silikti ya sende benimde aynı bu şekilde demiştin insallah seninde çıkar
papatya56 Beste0636 İnşallah canım 6 gün once sılık cıktı kan negatıftı yarını bekliyorum ümidim yok ama hayırlısı inşallah vardır Senınkınıde Rabbım bagıslasın🤗
Bfduam Beste0636 evet post açmıştın şükür senden pozitifi gördük. Var mı belirtin adet olacak gibi hala?
Tubi05 papatya56 benimde öyleydi aynı şekilde çift çizgi çıktı kimyasal gebelik olabilir dediler ama ben nedense var olduğunu düşünüyorum yarın olmam gerekiyor olmazsam tekrar vereceğim kan
ssbolg Bende buralarda yeniyim 14 mayısta olmam gerekiyordu hala olmadım test yaptım negatif normalde çok üzülür hatta ağlardım ama gram etkilenmedim bu sefer nedense 😬
papatya56 Tubi05 Benımde yarın beklıyorum inşallah hayırlısıyla vardır burnumdan durduk yere kan geldı durduramadım anlamadım
papatya56 Beste0636 Çok stres yapınca burnum kanıyo durduramadım her yer battı oturdum agladım sinirden
Beste0636 papatya56 canın sağolsun canım öyle yapma sağlığın herseyden önemli kafana takma Allah büyüktür
Beste0636 papatya56 amin canım stres yapma Allah büyüktür bizim görmediğimiz bir hayır mutlaka vardır dua edelim insallah olacak
Bfduam papatya56 kendini yıpratma bu kadar yazık değil mi? Burnun stres yapınca kanat mı böyle? Bütün kanamasını hamilelik belirtisi diye okumuştum, alakası var/ yok bilemiyoruz.