Rabis01 Deletedmom_5 tek guzel yani agiz kisminda ki yerin sabunlu olmasi kayganlik yapiyor ve killari almayi kolaylastiriyor keskinligide iyi ama okadar para vermeye deymez 4baslikli indirimli hali 100 tl yani oynar basligi ve sabunsu yapisi haric bildigin jilet yani bimde falanda var paketli icinde kac adet var bilmiyorum ama baya uygun fiyati zaten kullan at birsey yani pembe renkte onunda basligi oynuyor ve agiz kismi kayganlastiricili onu dene derim fiyat performans acisindan iyi
Rabis01 Mk34 aksine agda çogaltiyor lazer köku etkiliyen birsey agdada ayni sekilde simdi kökten gelen birseyi jilet ile aldikca köke mudale etmemis oluyorsunuz bende 2yil duzenli lazere giden biri olarak yaziyorum buradan hamileligimin basinda lazeri birakip 2kez agdaya gittim ve sanki asla lazer yaptirmamisim gibiydi biraktim agdayi jilet ile devam ettim şuan bile lazere gidiyormusum gibi bacaklarim ozel bolgem jilet sayesinde duzelti ve tahriş olmaktan kurtuldum koltuk altim icin ayni seyi soyleyemiyecegim ama onda durum ayni jilet agda lazer hic etki etmiyor nedense
Mk34 Rabis01 banada gittiğim yer ağda jilet yapma demişti acıkcası bu zamana kadar yapmadım kısalttım zaman zaman.Koltuk altı bitti zaten özel bölgem ve bacaklarımda da az durumda aslında arada atışa gitmek gerekiyor ama ben bi yıldan fazla oldu gitmedim.Demekki ağda daha kötü yapıyor ben ikisinide denemedim korkuma tekrar çoğalır diye😅🤦🏻♀️
angime Deletedmom_5 yani yıllardır jiletle alırım, yeri geliyo normal traş bıçağı yeri geliyo venüs kullandım, kıllarda bir farklılık olmadı. O da jilet o da jilet
angime Deletedmom_5 kullanımı kolay, ergonomik, hassas bölgeler için olduğunda ona göre dizayn edilmiş. Erkek traş bıçağıyla cildi kesme ihtimali daha yüksektir mesela ben hep keserim, venüzle hiç olmadı. O açıdan fark var yok ucu daki jilet aynı
Elifonline Deletedmom_5 çoook farkı var nasıl farkı yokmuş yaa. Normal permatikler her seferinde kanatıyor ve çok sertler. Venüs yumuşacık 3 senedir aynı jileti kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. Göbekten dolayı ayna yardımıyla yapabilirsin.
Elifonline Deletedmom_5 değil yukardakiler resmen saçmalamış boşuna kanatma vücudunu. Nasıl aynı tutabilirsiniz yaa bu kadar cahillik olur mu. Sen ikisinide al ve sadece bacakta bi denede gör burdakilerin nasıl saçmaladıklarını.
Deletedmom_5 Elifonline gercektenmi ya ne biliyim hiç kullanmadım bilmediğim için bende inandım bi alıp deniyim o zaman
Merveyzc1661 Deletedmom_5 kuzu bende ovgulerine bakarak aldim gayet memnunum diger jiletler gibi kalin cikarmiyor ve sertlik kalmiyor sonrasinda yumusaklik hissi oluyor deride benim tuylerim azaldi ama hamilelikten mi jiletten mi onu bilmiyorum diger jiletlere nazaran daha az cikiyor suanda
z-sahin25 @Deletedmom_5 canım sana tavsiyem önce jilet süreceğin kısma bol boll krem sür daha sonra jilet kullan tahriş kaşıntı vs yapmıyor asla
melekanesi Deletedmom_5 kuaförler kapalı olduğu dönemde denedim. Jiletin aynısı. Hiç bir farkı yok bence. Kuaförler açılınca ağdaya gidin bence. 1 ay rahatsınız. 10 dknızı alıyor.
Celiklibusee Deletedmom_5 ben kullanıyorum normal banyo bıçakları tahriş ediyor ve venüste koruyucu bariyerler oldugundan kendinizi kesme ihtimaliniz çok düşük🙃 ben comfort glide serisini kullanıyorum suya tuttugunuzda hafif jelimsi oluyor o da kaygan olmasını ve tahrişi engelliyor🙃
Bhralp0501 Deletedmom_5 ben kullanıyordum, kıl azalmasında bir fark yok maalesef aynı sürede çıkıyor. Süper işlevli bir jilet olsada Göbek büyüyünce erişemiyorsun zaten. Bir de oynar başlıklı olduğu için görmediğim yerlerde iki sefer kesik oldu bende yapamadım daha da kullanmıyorum 😊
lily-11 Deletedmom_5 ben turuncu renkli olanı var ikili satılıyor riviena olan venüsün onu kullanıyorum. Ben hepsini tek tek denedim kenarında jelli olanları da denedim hepsi beni kesti. Bu turuncu olanı yıllardır kullanıyorum asla kesmiyor bikini bölgesini hiç kesmiyor. Ben koltuk altı bacak kollarıma da kullanıyorum aşırı azalttı. Bacaklarımda az az bazı bölgelerde hafif tüy şeklinde çıkıyor batıl yapmıyor tertemiz oluyor. Banyoda sürekli elimin altında bikini bölgesi azcık uzasın hemen alıyorum uzatmıyorum hiç bi de köpüksüz kuruyken alıyorum. Bir deneyimin mutalaka. Sakın ucuz saçma sapan ürünleri almayın hamilelikte bir de kesmeyin bi yerinizi🌸 bi tek bikini bölgesinde çabuk ve gür çıkıyor tabi asla ağda gibi olamaz. Günlük kullanım için çok pratik bir deneyin derim(:)
Aycanmbenim Deletedmom_5 tüyleri evet çoğaltıyor ama cildi tahriş etmiyor etrafında suda eriten kaygan bi madde var. Benim normalde jiletle kanar heryerim baya hassas cildim ama Venüs te sonradan yanma kanama iz filan kalmıyor
Esragnss Deletedmom_5 bence tüyden tüye gark ediyo bende evlenmeden öncr lazere gittim bazen jilet kullanılıyorum venus genellikle yfa gratisten kadın jileti alıyorum ama tüylerim yinede geç çıkıyor ve az az çıkıyor bacaklarım zaten 3 ayda bir çıkıyor bünyeden bünyeye değişiyor
Annecik_ Miskokulum35 yapamadım yaaa normalde yapardım kendim ama yapamadım bu sefer hangi ağdayı kullandınız
Miskokulum35 Annecik_ daha önceden kalıp ağda kullandım vivet ama artık göremiyorum o yüzden kuaföre gidiyorum