Deletedmom_5 Jilet venüs çok kullanışlı diyorlar karnım büyüdükçe egilemiyorumda acaba normal jilet gibimi çıkartıyor sık ve kalınmı. Daha öncesinde lazere gitmiştim kalanları eldivenle alıyodum şimdi zorlaştı malum. Birde hangi serisini önerirsiniz
-Kbra8- Deletedmom_5 ben bi fark göremedim valla. Her türlü aynı. Bende hamilelikten önce lazere gidiyodum bırakmak zorunda kaldım o zamandan beridir de jilet kullanıyorum mecburen. 37+6 dayım. Bayağı zorlanıyorum yaparken. Afedersin ayna koyuyorum karşıma. Venüs’ü de aynı diğerleri de 🙈
Eegurefeoglu Deletedmom_5 çıkartırken yine normal çıkıyor ama kestiğinde tahriş olma işte ne bileyim kaşıntı vs yapmıyor ekstra herhangi bir şey kullanmana gerek kalmıyor kayması için
kedidirokedi Deletedmom_5 evet çok iyi ve hemen körelmiyor tabi belki benimki öyledir daha önce lazere gittim ama yinede tamamen bitmediği için düzenli olarak her duşta jiletle alıyordum kenarları jelli olduğu için kesme gibi bir durum olmuyor bendeki mor olanı çok memnunum
Deletedmom_5 midekoruyucu ya hiç bir fark yokmu yani normal jiletten diyosun. Burda o kadar övmüşler şöyle iyi böyle güzel diye
midekoruyucu Deletedmom_5 ben kullanmadım bilmiyorum canım demek istediğim o da jilet diye geçmiyor mu sonuçta 🤷🏻♀️ Ne fark edecek ki, kıllar kökünden alınmadığı sürece hızlıca uzuyor maalesef
Rabis01 Deletedmom_5 tek guzel yani agiz kisminda ki yerin sabunlu olmasi kayganlik yapiyor ve killari almayi kolaylastiriyor keskinligide iyi ama okadar para vermeye deymez 4baslikli indirimli hali 100 tl yani oynar basligi ve sabunsu yapisi haric bildigin jilet yani bimde falanda var paketli icinde kac adet var bilmiyorum ama baya uygun fiyati zaten kullan at birsey yani pembe renkte onunda basligi oynuyor ve agiz kismi kayganlastiricili onu dene derim fiyat performans acisindan iyi
angime Deletedmom_5 kullanımı kolay, ergonomik, hassas bölgeler için olduğunda ona göre dizayn edilmiş. Erkek traş bıçağıyla cildi kesme ihtimali daha yüksektir mesela ben hep keserim, venüzle hiç olmadı. O açıdan fark var yok ucu daki jilet aynı
Elifonline Deletedmom_5 çoook farkı var nasıl farkı yokmuş yaa. Normal permatikler her seferinde kanatıyor ve çok sertler. Venüs yumuşacık 3 senedir aynı jileti kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. Göbekten dolayı ayna yardımıyla yapabilirsin.
Besteblgn Bende lazere girmiştim yine tek tek çıkmaya başladı uğrastım alamadım agdayla jılet yaptım valla yapcak bişey yok kuaförlerde kapalı zaten gidemıyoruz bir iki defadan bişey olmaz artık
Deletedmom_5 Besteblgn daha 29. Haftadayım doğuma kadar jiletle alsam bastan hepsi cıkar diye korkuyorum
Elifonline Deletedmom_5 değil yukardakiler resmen saçmalamış boşuna kanatma vücudunu. Nasıl aynı tutabilirsiniz yaa bu kadar cahillik olur mu. Sen ikisinide al ve sadece bacakta bi denede gör burdakilerin nasıl saçmaladıklarını.
Deletedmom_5 Azrasare Dogru birde kaşıntı olayı var yıllardan beri jilet kullanmıyorum unutmuşum ama hatırlamakta istemedim açıkcası 😁
Mmeelliikkee Gillette Venüs comfortglide yada simply Venüs kullanın hatta duşta köpüklüyken asla tahriş etmiyor ve pürüzsüz bırakıyor kıvrımlar içinde kullanışlı.Çıkma süresi için bir şey diyemem ama asla basit jilet değil. 🌺
Koylu_guzeli Deletedmom_5 ben kullanıyorum çok memnunum, bence kesinlikle diğer jiletlerden farkli, tahriş etmiyor pürüzsüz yapıyor kesme riski daha az ben iki başlıklı aldim neredeyse 3 yıl kullnadim hala bile keskinligini koruyor kolay kolay korelmez
Annecik_ Miskokulum35 yapamadım yaaa normalde yapardım kendim ama yapamadım bu sefer hangi ağdayı kullandınız
Deletedmom_5 Miskokulum35 zaten yapamadığım icin burda başlık açtım normalde kendim ağda yapardım göbeğim büyüdüğü için zor oluyor
Sevimli96 Deletedmom_5 jilet Venüs normal jiletten bin kat daha iyi tabiki… görmeden temizliğini rahatça yapablyorsun kaygan sabunu sayesinde .. kesti kanattı derdi yok normal jilet kullanacagma para verip onu kullanırım denemeni tavsiye ederim
Dilekcnkn Deletedmom_5 Jilette derby ile aynı 😂😂 ah ahh lazere gittim hep boşaa resmen tüy oldum 🤷♀️
Deletedmom_5 Dilekcnkn Aynen bende öyle bir daha cıkmaz sandım hormonlar tavan yapınca tüylerde tavan yaptı
Mortaleks1 Deletedmom_5 ben fark olduğunu düşünüyorum jilet Venüs 5 başlıklısını kullanıyorum komik olacak ama fotoğrafını atayım😂😂 Kollarımı dahi onunla alıyorum ve şuanki görüntü 3 haftalık tabi sizin kıl tüy yapınızla da ilgilidir ama beyaz tenliyim siyah kıllarım da ama öyle diri sert çıkartmıyor. Ben tavsiye ederim şahsen. Ağda sivilce yaptığı için bıraktı ve çok kaşıntı oluyordu lazerde hormonlar yüzünden hiç denemedim bile..
Mk34 Eğer lazerliyseniz jilet yapmanızı önermem başa sararsınız.Kısaltma yapın yada eşinizden yardım alın sadece çıkanları temizleyin
Rabis01 Mk34 aksine agda çogaltiyor lazer köku etkiliyen birsey agdada ayni sekilde simdi kökten gelen birseyi jilet ile aldikca köke mudale etmemis oluyorsunuz bende 2yil duzenli lazere giden biri olarak yaziyorum buradan hamileligimin basinda lazeri birakip 2kez agdaya gittim ve sanki asla lazer yaptirmamisim gibiydi biraktim agdayi jilet ile devam ettim şuan bile lazere gidiyormusum gibi bacaklarim ozel bolgem jilet sayesinde duzelti ve tahriş olmaktan kurtuldum koltuk altim icin ayni seyi soyleyemiyecegim ama onda durum ayni jilet agda lazer hic etki etmiyor nedense