Benimde 16.Haftada gormustu bagirsakta parlaklik. 20. Haftada detaylida o parlaklik azalmisti. Cok takmiyorum cunku baska hic bi bulgu yok. Gayet saglikli bebegim. Sen de takma. Cogu gebede gorunuyor bu.bosuna kendini harap etme.

Angella ne kadar güzel kalpliiisin görmezden gelmeyip yanıtlamassin yorumumu çok teşekkür ederim Allah herkesi bebeğine sağlıkla kavuştursun 😍

Cemile- içinizi ferah tutun 30.haftalarda parlaklık geçti diye yazanları görmüştüm merak etmeyin düzelir inşallah.

Cemile- Allahım herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım 🙏🏻

Zeliiiss

Zeliiiss o senin kalbinin güzelliği canım. Benim ileriki haftalarda geçmişti şimdi 31 haftalık olduk. Sen iyi düşün iyi olsun, gönlünce olsun. Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻

Cemile-
          merhaba canım benimde kalpte parlaklık çıktı dua ediyorum bol bol geçsin diye 🙏 kuzenimin bebişinde de bağırsakta parlaklık var demişler hamileyken ama şuan 3 yasında ve hiçbir sıkıntısı yok içini ferah tutmaya çalış bol bol dua et 🙏

Zeliiiss ne oluyor bu parlaklıklar? Neden oluyormuş?
            Geçen de okumuştum hiç duymadım daha önce

Cemile- hem kalbi hem bağırsağında parlaklık çıktı. Simdi yok şükür normalmiş sanırım

Cemile- benimde bebeğimde var canım iki aydır geçmedi bekliyoruz bakalım 25. Haftadayız bi de beyninde kist var genetik hastalıklardan şüphelendiler ama tek başına bulgu hiç bişey ifade etmezmiş içini ferah tut

Cemile- merhaba biz de detaylıda öğrenmiştik bağırsakta parlaklık olduğunu o zaman grade 3 çıkmıştı, amniyosentez yaptırdım ben kalbinde de problem olduğu için o zaman grade 2′ye düşmüştü bile parlaklık. Sonuçlar temiz geldi ve tek başına parlaklık bir şey ifade etmeyebilir demişlerdi. Sizin başka bir bulgusu yok içinizi ferah tutun🙏🏻 Sağlıkla gelsinler doğumdan sonra bakılacak artık bağırsak parlaklığına🌸

Dudu21 inşallah canım geçer allah razı olsun 🙏

Busclk allah razı olsun canım içim ferahlıyor biraz güzel şeyler duydugum zaman cümlemizin bebeğini korusun inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Songulll123 rabbim cümlemizin sizinde bebeginizi korusun sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏

Booncukk ya açıkçası bir sorun olarak görüyorlar parlaklik var diyorlar. Kireclenme vs gibi