Meyraninannesi Derinin-annesi her kontrolde tahlil veriyorum çok şükür negatif çıkıyor. En son geçen hafta verdim negatif yine. Zaten kaçak çıkarsa hemen alicak çıkmazsa 37de.
Derinin-annesi Meyraninannesi aynı durumdayız bende 34 teyim su an.Her hafta spot tahlıl veyorum.Bugun eser miktar cıktı.Tansiyonum yükselırse daha erken olabilir ama yükselmezse 37 de alacak benı de sezaryene.
Tubasel5 Aysenes ciğer geliştirici vurulmuşmuydu. Birde neden erken Doğum oldu . Benimde riskim var 35. Haftadayım ondan soruyorum böyle 😊
Aysenes Tubasel5 hayir vurulmadi benim suyum geldi ☺️ Turkiyede değilim ama galiba Türkiye vuruyor geliştirici☺️
Meyraninannesi Derinin-annesi benim de bi ara eser çıktı ama geçti sonra. Doktorum bol su önerdi. Inşallah preeklampsi olmadan sağlıkla hayırla kucağımıza alırız inşallah. Ben de perşembe günü 34 olucam inşallah
Derinin-annesi Meyraninannesi Ben tuzu azalttım her gün bir saat yürüyüs yapıyorum.O zaman negatif veya eser cıkıyor.Ama dikkat etmeyince pozıtıfe dönüyor.İnsallah saglıkla gelsinler🌸
drn05 Lalihhhh doktor hiçbisey demedi kiloyla ilgili de ben taktım biraz. Rahatladım yinede çok teşekkür ederim. Rabbim bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aslanannesiayse Meyraninannesi benimde gebelik zehirlenmesi nedeniyle erken doğumum oldu şimdi bunda alfamet kullanıyorum + coraspin bitti kan sulandırıcı iğne başladı 39 da alırım diyo doktor 🤷♀️
Meyraninannesi Aslanannesiayse ben de aynı şeyleri kullanıyorum. En çok 38e kadar beklerim dedi ama genel olarak 37de düşünüyor. Her doktor farklı demek ki. Sağlıklı olsunlar da hangi hafta hayırlı ise artık.
MerveSglk95 mavsnz38_ yok epidural belden ama genel ol seb bence o iğneyi yedikden sonra bel dogrulmuyo ağrısı çok oluyo
Bsmlh mavsnz38_ suyu azdı dırenc vardı sancım cok sıklaştı durdurmaya çalışırken eskı sezeryan yerim inceldi bebegı aldı hemen yoksa yırtılır dedı bu sancıya eskı sezeryan yeri