1anne-2bebek mavsnz38_ siz mi istiyorsunuz? Niye beklemek yerıne erken ıstıyorsunuz? Yanlıs anlamayın anlamadım da soruyorum. Bnım oglumda 37nde dogdu ama mecburı oldu. Keske bekleseydım bıraz daha. Bır sıkıntı olmadı ama erken neden olsun normal zamanında olması varken diye düüişünüyorum 🌸
mavsnz38_ 1anne-2bebek neden keşke bekleseydiniz aceba prematüre olmuyor gelişim tamamlanıyor sonucta
1anne-2bebek mavsnz38_ doğmaya hazırdır prematüre olmuyor ama buyumesı devam edıyor anne karnında daga. yag depolamaya drvam edıyor olacaksınız. Yanı olması gereken 37 hafta olsaydı oyle dogum olurdu normal olarak. Siz isterseniz eger oluyorsa tabı kı dogurun. Bnı ılgılendırmez sadece fıkrımı soyledım. İnsallah saglıkla alırsınız kucagınıza.
aslannaz21 mavsnz38_ devlet hastanesine gidiyorm kabul edeceklerini bilsem verin suniyi dogurim derim ama nwrdeeeeee
EdaYade mavsnz38_ 37. Haftada doğum yaptım bende zorunlu sezaryen oldum gebelik şekeri vardı ama bebeğim kuvezde kalmadı şükür ertesi gün taburcu olduk
minnoshan EdaYade şeker nasıl etkiledi acaba doğumu bende de gebelik şekeri var acaba erken doğum durumu olur mu merak ediyorum onun için soruyorum
EdaYade minnoshan suyum fazlaydı birde ani şeker yükselmelerinde bebek ölümü olabiliyormuş doktorum riske atmayalım dedi bizde kabul ettik sezaryen oldum bu sebebden
EdaYade mavsnz38_ spinal anestezi oldum sütüm doğuma gideceğim günün gecesi gelmişti ama gel gelelim bebeğim hiç emmedi hep sağdım verdim
EdaYade mavsnz38_ lansinoh manuel sütsağma pompasıyla sağdım biberon ile verdim aynı zamanda mamayla destekledim
Mrvtkn mavsnz38_ sezaryen için çok erken diye düşünüyorum bugün doktorumla bi konudan bahsederken hatta bir doktorun 37. Haftada sezaryen ile bebeği almasının yanlış olduğunu söyledi.
BaharCos Eğer kolestaz, gebelik zehirlenmesi, tansiyon, şeker vs yoksa 39′un beklenmesi daha iyi bence.