Sare_amine Ben de birsey sorayim.. ilk gebeligimde iki doz asi oldugum ıçin 2. gebelikte tek doZ yeter dediler bana, sizlere nasil bilgi verildi
mucizem09_ Sare_amine canim bildigim 2 doz simdi 3 doz dogimdan 3 ay sonra ikincidrde bi hamileyken bide hamilelikten sonra 1 tane yani 5 doz olarak tamamliyolar eltimin boylr oldu aynen
Mucizepamugum depsizoo bende gittim canim randevusuz gittim hatta kaydim baska sehirde misafir girisi yaptirdim oylelikle vurdurdum bugun tetenoz asisini aliyolar yani ☺
Bahar_kzlrmk00 mucizem09_ yok bildirmedim canım benim haberim yoktu ki doktorum söyledi banada seni sağlık ocağından tetenoz aşısı için cagıra bilirler vuruna bilirsin sıkıntı olmaz dedi onun üstüne ben birkere daha kontrole doktoruma gittim sağlık ocağından hala arayan yok işte merak ettim şimdi bugün çalıştığım için yogunluktan unuttum arayamadım ama sabah gün içerisinde arayım bari
mucizem09_ Bahar_kzlrmk00 ara bence tahlilerini ihmsl etme asiyi vurdurabilirsin istedugin hsftadads diye biliyorum ama arsmalari lazim yani
Bahar_kzlrmk00 mucizem09_ aradım sonunda cuma günü gelin dedi bakalım sağlık ocagına göre 19 haftadayız da kendi doktoruma göre 20 haftadayız 1 haft öndeyiz sorun olurmu ki kac haftadasınız dediler 20 dedim 😄
selinn_ mucizem09_ ben polis durdurursa diye e nabız üzerinden randevu aldım. Ama kısıtlama dışında randevusuz gidiyordum. Zaten kendi aile hekiminse sisteme kayrediyorlar. Ordan kontrol ediyorlar.
Zeynep_99 mucizem09_ vallah bende hala vurulmadim saglik ocagi 22haftan bitsin oyle gel dedi ilk doz icin gec degilmi
Krtalzyn mucizem09_ hayır iknci dozu en az 4 ay olması gerekirmiş arada 4 ayın üstünde istediğin zaman vurdurublirisn iki sağlık ocağına gittim ikiside aynı şeyi söyledi ben 20 ve 27 haftamda vuruldum
Feyza-nur mucizem09_ randevu almadan gidebiliyorsun ben pazartesi günü ikinci dozumu oldum banada bir ay sonra gel demişti randevu almadan gittim sıkıntı olmadı
Leylak1626 mucizem09_ ben 28. Haftada 2. Dozu vurundum direk doktorum tek doza tamam dedi. Dediğiniz gibi kol ağrısı oldu fakat bebek hareketlernde azalma hissetiniz mi 1 hafta oldu daha yeni yeni hareketleri eski haline geliyor önceden çok hareketliydi yerimi daralıyor anlamadım yasakta doktora gitmekte istemedim
mucizem09_ Leylak1626 28 haftada oldugunuz icin normal diye biliyirum hareket azligini o hafta cogu kadin ysiyor sanirim denk gelmis olabilir
Nelmali mucizem09_ e nabızda kayıtlı aşı olduğunuz tarih ekstra kart vermiyorlar burada da sistem üzerinden işleniyor ordan gösterebilirsiniz