Emoztrk mucizem09_ MHRS den aile hekimine randevu alıp giderseniz sorun yaşamazsınız polisler sorduğunda randevunuzu gösterirsiniz
Krtalzyn mucizem09_ yok yok kafanda soru işareti varsa bayramdan sonra git vurul çok uzak dır vs kasmana gerek yok ynai yaırn gitmem gerekir hemen diye düşünme den blirisn tabi yinede
mucizem09_ Krtalzyn tama canim cok tesekur ederim gieebilirsem giderim gidemessem bayram sonuna kalir uzak cu ku
yagmurdogann mucizem09_ canım randevu almana gerek yok ben direk gidiyorum ebeyle görüşüyorum zaten gel dediyse git ama aşı kartını al zaten iste bulunsun sende sorun olmaz hastaneye gidiyorsun dönüş için belge alırsın.
mucizem09_ yagmurdogann tamam canim cok sagol asi kartini mutlaka dicem hastane donusu ugrayabilirsem ugricam insallahh
Elif5361 mucizem09_ Dışarda görseniz herkes fink atıyor tam açılma yaşıyoruz kaldı ki hamilesiniz bi sıkıntı olacağını sanmıyorum bugün hastaneye gittim uzak bide hastanem hiiiiiç durduranı bırak polis görmedim
mucizem09_ Elif5361 ya bide o var biz korkuyyoz bizden baska herkes disarda diyirum Allahtsn yasak 😅😅😅
Bahar_kzlrmk00 mucizem09_ aradım sonunda cuma günü gelin dedi bakalım sağlık ocagına göre 19 haftadayız da kendi doktoruma göre 20 haftadayız 1 haft öndeyiz sorun olurmu ki kac haftadasınız dediler 20 dedim 😄
mucizem09_ Bahar_kzlrmk00 birsey olmaz kuzum eger doktor 1 hafta onde olarak ayarladiysa ben 17 haftamda vuruldum misal