40+3 olup hala doğmaya niyeti olmayan bir bebek 😂 hayirlisiyla bir sancı vursada artik kavuşsak ☺️ Varmi dogum zamani gelip sancisi olmayan ☺️
40+3😂
Duygu_b123 benim daha gelmedi ama sancım var şuan normalde 2 hafta sonra sezeryan olucam şuan 36+3 ’üm bugün çok sık geliyor sancı
Duygu_b123 benim ilk kızım böyleydi 40+5 te doğdu 🤦 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib eylesin inşallah
Duygu_b123 hay maşallah 😂
Duygu_b123 Bende beklemedeyim🥲🥲
Miranannesi
allah yardimcin olsun 😣
Duygu_b123 bizde 40+3 olduk kasık agrıları dışında birşey yok 🤷♀️ yarın kontrolümüz var bakalım 🌸😊
Kbracoskun
Amin insallah ☺️
Duygu_b123 beeenn 40+1 daha gelmiyo yaa içerisi rahat geldi çıkmak istemiyor sanırım 🤷♀️
Duygu_b123 ayyy o günleri görmek istemiyorum 🤣🤣🤣 yarın doğursam şöyle tek fırtta 🤣🤣 pırt etsem çıksa ne güzel olur
Senayyalcin
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah ☺️
Duygu_b123 39+0 haftalık olduk bizde de bir belirti yok, nazlı bir kızız biz🙈🌸
Bulut34
Bende bebek karnimda oynayinca kasiliyo aciyor sonra ne ağri kaliyor ne baska bisey anlamadim gitti her seferinde heyecanlaniyoruz esimle hadi bu sefer kesin galiba diye 😂😂
Estaner88
Bizde artik ya cok sabirli bir cocugumuz var ya da üseniyor cikmaya diyoruz 😂
Minnosunannesiii
ah keske oyle olsa keske ☺️
Buketkucuk
☺️ Masallah nazli kiza ☺️
Duygu_b123 aynı şekilde ogluşum pek hareketli hatta gecen gün acile gittik dogumdur dedik megersem ufaklık halay çekiyormuş 😀 Ya doktoruma diyorum suni sancı verin kabul etmiyor 41 olana kadar beklemek istiyor. Acaba sizin doktorunuz ne düşünüyor
Duygu_b123 40+2 hicbir belirti yok 😄 ama 10 da randevum var doktor eve birakmaz artik suni verebilir
Bulut34
Cuma günü yatiriyim seni suni sanci veriyim dedi ben korktugum icin hafta sonuda bekliyim dedim 😂 yarin sabah yine kontrolüm var sanirim yine sorucak yarin hayirlisiyla yatmayi dusunuyorum hastaneye ☺️