SuperrMom Rosanna Evet bir arkadaş yazmıştı ama çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için çok sağolun 🙏
Rosanna SuperrMom rica ederim umarım çözersiniz.Bende de başından beri var çok zor biliyorum.3 litreden az su içmeyin kesinlikle daha da zorlaşır
Fatosef SuperrMom bi su bardağı suya 2 tane kadar kuru kayısı atıp sabaha kadar bekletiyorum sabah uyannca da suyunu içip kaysilarini yiyorum gayet iyi geliyor. Iki gündür deniyorum kabızlık sorunum geçti.
SuperrMom Fatosef Ben de daha önceden bunu duyup denedim, ben de kurukayısı hiç etki yapmıyor maalesef ama teşekkür ederim yorumunuz için 🙏
birceefe SuperrMom merhaba ben zeytinyağı içmeye başladım faydalı oldu 😇👍🏼 Söylediklerinizin hepsini de yapmıştım işe yaramayınca son çare zeytinyağı. Hem için hem de salatanıza kahvaltınıza katın.
Humasumeyye SuperrMom benim de çok oluyor tadına dayanabilirsen bir tatlı kaşığı zeytinyağı iç yarım saatte rahatlatıyor
Nur1210 SuperrMom daha başındayız bide son aylarda zaten kabızlık sorunu var bizde en başından karışılaştık bazen beni herşeyden çok zorluyo 😞
SuperrMom Nur1210 Ah ah analık zormuş gerçekten daha olmadan anlamaya başladım biheöde böyle şeylerle bide beni mide bulantısı çok var Allah yardımcımız olsun gerçekten
Ummahan123 SuperrMom bende cok zorlanıyordum ama cok faydasını gordum umarım sızede cok faydalı olur 🥰
SuperrMom Nur1210 Benim de yok ama yine de yiyorum kussam bile çünkü bitkin düşünüyorum yemek yemediğim zaman zorluyorum kendimi daha iyi hissediyorum