Rabiiakaradas Merhaba hanımlarr. 23+3 üz biz. 6 aylık olduk doktorum ağustosun 10undan sonra gelebilir bebeğimiz dedi. Heyecan fazla, hamilelikte çok kolay geçiyor nefes darlığı dışında tabi kilo olarakta şimdilik 3 kilo aldık sizde durumlar nasıll😍
Oozgn Rabiiakaradas bizde 23+4 üz bulantı kusmalar bitti ama hâlâ tiksindigim şeyleri yiyemiyorum 25 Ağustos görünüyor doğum bakalım kısmet
Sinemdmrcoglu Rabiiakaradas 22+6agıstosu ıple çakıyorum valla karnım baya baya çıktı ya 20agıstıs seZeryan dedı doktor
Lulemom Bizde 23+5 deyiz. Çok şükür bi şikayetim de yok. Zamanın geçmemesi dışında 🙈 bende 3 kilo aldım 🙄
Hav12316 Sinemdmrcoglu sezeryan kararı içim erken degil mi canım neden sezeryan bebeğin hareketlerini hissediyormusun
Elif5361 Rabiiakaradas 25+6 olduk oğlumla nasipse 8 Ağustos’ doğum 🤲🏻🥰nefes darlığı arada bi mide bulantısı ve vajina zonklaması dışında iyiyiz 🥰💙
Fatom 23+2 olduk oğlumla 49 la hamile kalmıştım normalde yapı olarak kilo alan biri asla değilimdir en fazla 51 i görmüşümdür ömrümde ama ilk gebeliğimde 60 ı gördüm şimdiden yan yatmama rağmen çok kötü bel ağrılarım oluyor kiloya bağlıyorum Rabbim yardımcımız olsun 😇
nazlielblll35 @Rabiiakaradas Bizde 24+0 ☺ 2 kilo kadar anca aldım 😊 bizimde uygulamaya gore 22 ağustos ama ben planlı sezeryan düşünüyorum artık doktorum ne zaman gün verirse hepimizin hakkında hayırlısı 🙏😊
hellobaby0 Rabiiakaradas nasıl 3 kilo alabildin ya ben neden günlük bir kilo alıyor gibiyim 🥴😒😒😒 kilo takıntım var almak istemedikçe alıyorum sanki sabah haricinde ekmek yemiyorum bol su içiyorum canım illaki çikolata falan çekiyor abartmadan yiyorum akşamları meyve yememeye dikkat ediyorum fast food çoook canım çekerse ayda 1 ilk 3-4 ay hiç yiyemedim zaten bulantılardan salam sosis vs hiç yemedim başından beridir gazlı içecek belki 2 yarım bardak ancak içmişimdir. Ayran yoğurt süt hergün mutlaka tüketiyorum tuz tüketmiyorum tansiyon var tiroit ilacı kullanıyorum ama nasıl alıyorum kızlar 55 ile hamile kaldım 62 falanım şimdi normal diyeceksiniz ama çok çok dikkat ettiğim halde böyle aldım şeker belki vardır diyorum daha yükleme yaptırmadım. önerisi olan var mı illaki her bünye farklıdır ama belki önerisi olan vardır 🥴🥴🤨🥰
Zeynep_elam hellobaby0 zaten zayıf hamie kalmışsınız niye bu kadar takıyor sunuz hem dikkat ediuormussunuz doğumdan sonra verirsiniz
Rabiiakaradas hellobaby0 ben de alıyorum yavaştan çok takıntım var ama elimizde de olmuyor maalesef bazı şeyler🙄
gulsahalp hellobaby0 ne kadar dikkat etsenizde alacaksınız bu çok normal çünkü alınıyor ve herkesin bünyesi aynı olmuyor maalesef bende takıyorum ama alacağım 55 kiloyla hamilelik bitiremeyiz böyle düşünüp üzülmeyin 💚 dikkat ediyormuşsunuz doğumdan sonra da daha hızlı verirsiniz merak etmeyin 💐
Seeyyyda Rabiiakaradas merhaba ben de 23+2 haftalık hamileyim. Şimdiye kadar çok şükür beni zorlamadı İpek kızım 🥰 kilo olarak da 5 kiloya yakın aldım😔 inşallah ilerleyen zamanlarda çok fazla almam🙄
Morvy Rabiiakaradas biz kızımla 22+3 haftalığız doktorumda bir tahminde bulundu 26 ağustos dedi ama belli olmaz tabii☺️Bende allaha şükürler olsun hiç bir sıkıntı yaşamadım kiloda almadım 51,5-52 kiloyum hala🌸
Ugurhilal Rabiiakaradas 24 +2 olduk kızımla bizim de 20 Ağustos’ta görünüyor ama 1 Ağustos’ta gelir gibime geliyor benimde 60 kiloyla başladık ve 68 😁olduk ben kilomdan memnunum valla doktorum çimdiriyor kolumu her gittiğimde yavaş kız diye 😂
Eftoker Ugurhilal bende 24+3 üm ve 10 kilo aldım ☺️☺️☺️ Bu kilo almayan insanlara imreniyorum resmen ☺️☺️☺️
Hav12316 buiyimi o bende de vardı canm doktor normal rahim büyüyor dedi ama enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum geçti
Mercimektanesisb Rabiiakaradas Merhabalar 🌸 24+1 🙋🏼♀️ doktorum doğum tarihi için hala bir şey söylemedi. yarın açlık-tokluk şekerine bakılacak. her şey yolunda gidiyor sanırım 😍 odasını aldım, kıyafet almıyorum annem - kayınvalidem alıyor diye. Arabasını aldım. kilo olarak 2 hafta önce 1.200 gr almıştım ama şimdi toplamda bi 3-4 olmuştur gibi geliyor 🤷🏻♀️
Ayse_Nur2 Merhaba bende 23+3 haftalığım bebek hareketleri nasıl sizde dokununca filan tepki veriyor mu