Rabiiakaradas Hav12316 ama hızlı alıp belki son aylara dogru yavaşlar kilo alımı bende de hızlı başlar diye korkuyorum 🥺
Hav12316 Sinemdmrcoglu sezeryan kararı içim erken degil mi canım neden sezeryan bebeğin hareketlerini hissediyormusun
Sinemdmrcoglu Hav12316 geçen sene seZeryanla kızımı dünyaya getırmıstım kndım ıstemıstım seZeryan bu senede oğlumu seZeryanla mecbur
Hav12316 buiyimi o bende de vardı canm doktor normal rahim büyüyor dedi ama enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum geçti
buiyimi Hav12316 evet bende de mantar başladı enfeksiyondan ağrıyor galiba gideceğim doktora çok zorlaniyorum
Eftoker Ugurhilal bende 24+3 üm ve 10 kilo aldım ☺️☺️☺️ Bu kilo almayan insanlara imreniyorum resmen ☺️☺️☺️
1Acemianne Rabiiakaradas Bende 24 haftalik gebeyim agustosun 31 dedi tahmini doğum tarihi🤭🤔2 kilo aldim sadece 🤗❤
Portakalgeliyor emine581 Ben yaptırdım :) iyi ki de yaptırmışım diye düşünüyorum önemli bir rol oynuyor sonuçta şeker :/
Civciv222 Rabiiakaradas 23+1 5 kilo aldım doğumum 28 Ağustos uygulamaya göre sizin normal doğum mu olcak bellimi 😊
Hav12316 buiyimi aksatma cnm ben ilaç kullanınca geçti şükür agrım enfeksiyon geçti mi tabi bilmiyorum
Semakrr Rabiiakaradas 26+3 haftalığız kızçemle ❤ 5 Ağustosta inşallah doğumum toplam 8 kilo aldım ama resmen 4 ünü 10 günde aldım iştahım acayip açıldı 😄
Semakrr Mgs21715 Selam canım 😄 ikimizde aynıysak demekki herşey normal bende çok aldım diye üzülüyodum 😃 senin bebişin cinsiyeti ne
Rabiiakaradas Nazli34 ama son aylara doğru bence alımınız yavaşlar çoğu kişide öyle oluyor birden alıp son aylarda yavaşlıyor
milena11 Akkoyu salak demeniz aşırı yanlış doktor nerden bilsin belki erken dopum olacak belki miyafı miadı aşmış olacak adam müneccim mi
Akkoyu milena11 müneccim değil ama doktor sonuçta . Herkese şu ay deniliyor herkesin erken doğumu var öyle değil mi onların ki müneccim mi .
Mgs21715 Semakrr bende normal olduğunu düşünmek istiyorum ama sizinde aynıysa yemeye devam o zaman sorun yok demektir 🤭 kızım olacak nasipse sizin cinsiyet nedir 🥰