Hatice35 Bsragrsy çok çok teşekkür ederim şuan gerçekten doğal şeylere ihtiyacım var ilaç içmek istemiyorum doktorumun tavsiyesi olmadan
Hatice35 Msd26 inşallah ilaç için doktoruma söylerim midem yangın yeri çok sağolun yardımcı olduğunuz için
Selvaa Muratnannesi herkeste farklı etki yaratıyor ben ekmek yiyince ölüyorum resmen mayali hamur tetikliyor
Hatice35 Zeynepppp34 içtim iyi geldi biraz akşamları çok kötü oluyor yine, ilaç içinde doktoruma gitmen lazım
Hatice35 Hiranurecrin hiç sormayın akşam uyku yok yani ilaç ta içmiyorum Bi ılık süt içtim az önce biraz iyi geldi tek korkum akşam yemeğinden sonra mide oluyor yangın yeri😟
Hiranurecrin Hatice35 Aynen ya çok zor keşke sadece akşam yemeğinden sonra olsa sabah yatakaktan doğrulur doğrulmaz başlıyor benim ki😔😵çiğ süt iyi geliyor derler ama hayatta içemem ben çiğ süt 😝
Hiranurecrin Nzl- Öylemi mii😄o burna daha çok iltifat gelmesi lazım dı amaaa🤗Çok tatlı duruyo ama yaa burnu🥰
Hsbsk Hatice35 benimde 18 2 deyim. Aynen yaa boğazıma kadar hep bi yanma hissi su içmek filanda degil
Papatyams_2021 Hatice35 ben çok şey denedim su salatalık süt hiçbiri işe yaramadı çareyi dondurmada buldum öyleki günde 1 paket bitiriyordum şimdi ise Boğaz ağrısı çekiyorım ama olsun mide yanmasından iyidir 😂😂
Hatice35 Papatyams_2021 eşim ikindi vakti işten eve gelirken dondurma istedim valla öyle güzel oluyor insanın içini rahatlatıyor resmen 😂
Hiranurecrin Nzl- Vala hiç anlamam hemde hiiç🤣ama illa bir tahmin yürüteceksem kız bence çünkü burnundan dolayı minnoş bir kıza benzettim 🤗🤗🥰