Msd26 Hatice35 yatmadan 2 saat önce mutlaka yeme içmeyi kesin hatta su bile bi süre içmeyin yatak basını yüksek tutun reflü yatağı gibi sadece basınızı değil. Doktorun önerdiği mide koruyucuyu kullanın tok karnına benim doktorum pronat yazdı içince baya rahatlıyorum Gece cok acıkırsanız eger sadece süt için tavsiyelerim bunlar :) insallah gecer 🙏
Hatice35 Msd26 inşallah ilaç için doktoruma söylerim midem yangın yeri çok sağolun yardımcı olduğunuz için
Hatice35 Mom54544 şimdi ılık süt içtim iyi geldi biraz, inşallah akşam yine başlamaz akşamları çok yanıyor 😐
Hatice35 Seferiyehatun canım benim çok sağol gerçekten mide yanması çok zor bişey dediğinizi uygulicam kesinlikle, hamileyim şurup ilaçlar ağır gelir diye korkuyorum
Hatice35 Babyhappy58 evet pembesi var evde eşimin şimdi biraz iyi ağırırsa içmeden önce doktoruma söyliyim her ihtimale karşı
Hatice35 mombursamom şimdi gidemiyorum hastaneye ona göre doktoruma söyliyim artık hangi ilacı yazdırırsa kullanıcam
Zeynepppp34 Hatice35 doktoruna gidene kadar süt içebilirsin cNm bana süt iyi geldi ama yine de şurup aldım doktorum yazdı
Hatice35 Zeynepppp34 içtim iyi geldi biraz akşamları çok kötü oluyor yine, ilaç içinde doktoruma gitmen lazım
Hatice35 3uncuyeAnneOluyorum aynen dediğiniz gibi kesinlikle herşey olabilir acaba mide için hangi bölüme gidiyim kendi kadın doğum doktoruma söyliyim acaba
3uncuyeAnneOluyorum Hatice35 aile doktorunuza sorabilirsiniz, yada yakında kontrolünüz varsa, yada belki arayıp sorsanız öyle geri dönüş yapan doktorlar var. Benim sorum olunca sms atıyorum 1 2 saate dönüş yapıyor…
Hatice35 Yase61min hele akşamları yemekten sonra boğazıma kadar ağrı oluyor gerçekten çok zor Rabbim yardımcımız olsun
Hatice35 gulin-35 ben demir ilacı vitamin ilacı gıda takviyesi Bi arada kullanıyorum ama bende fazla da ilaç kullanmak istemiyorum midem beni çok fazla rahatsız ediyor ne yapacam bilemiyorum 😐
Hatice35 Deletedmom23234 kesinlikle doktorumun tavsiyesi olmadan içemem eşim de bende pinpirikli insanlarız her ihtimale karşı doktoruma söylemem lazım belki başka bişey önerdi
Hiranurecrin Hatice35 Al benden de o kadar. 🥴ya çok kötü ve gıcık bisey resmen boğaza kadar ateş çıkıyor yukarı sanki 😵
Hatice35 Hiranurecrin hiç sormayın akşam uyku yok yani ilaç ta içmiyorum Bi ılık süt içtim az önce biraz iyi geldi tek korkum akşam yemeğinden sonra mide oluyor yangın yeri😟
Hatice35 Sevoado inşallah geçer gerçekten çok baharatlı yemekler mideyi yakıyormuş onun için düzenli dikkatli beslenicem çok sağolun
Hatice35 Papatyams_2021 ne güzel valla diyorum acaba soğuk su içsem midem deki o yanma sönse psikolojisi var bende 😐o kadar ki yanıyor
Papatyams_2021 Hatice35 ben çok şey denedim su salatalık süt hiçbiri işe yaramadı çareyi dondurmada buldum öyleki günde 1 paket bitiriyordum şimdi ise Boğaz ağrısı çekiyorım ama olsun mide yanmasından iyidir 😂😂