Hatice35 Papatyams_2021 eşim ikindi vakti işten eve gelirken dondurma istedim valla öyle güzel oluyor insanın içini rahatlatıyor resmen 😂
Hiranurecrin Nzl- Vala hiç anlamam hemde hiiç🤣ama illa bir tahmin yürüteceksem kız bence çünkü burnundan dolayı minnoş bir kıza benzettim 🤗🤗🥰
Hatice35 So12345678 aynen valla soğuk şeyler içimi rahatlatıyor sanki midemki yanmayı söndürüyor az önce dondurma yedim valla rahatladım 😃
Ozgesapmaz Hatice35 ya süt içiyorum ya da bi çay kaşığı tahin yiyorum ikisi de kesiyor benim mide yanmamı.
Hatice35 Brcnk aynen ya dün ben yatmadan önce çay kahve tatlı vs yedim gece yatamadım ölücem zannettim sabahtan beri midem yangın yeri soğuk süt içtim, iyiyim biraz çok sağolun 😊
3uncuyeAnneOluyorum Hatice35 aile doktorunuza sorabilirsiniz, yada yakında kontrolünüz varsa, yada belki arayıp sorsanız öyle geri dönüş yapan doktorlar var. Benim sorum olunca sms atıyorum 1 2 saate dönüş yapıyor…
balkiz12 Hatice35 canım eğer yanıyorsa reflü vardır aynısı bendede oluyodu ölüyodum doktorum gaviscon şurup verdi hala devam ediyo arada hemen içiyorum kesiyo
Hatice35 balkiz12 onu ben dokturuma demem lazım gaviscon hamilelikte bir zararı yokmuş ben yine doktoruma demek istiyorum
So12345678 Hatice35 yatmadan yeme çay çok tüketme gün içinde tüket hafif şeyler ye acıkırsan yatmadan kesinlikle acı mideni yakıcak baharatlı şeyler yeme sucuk susam kıyma hep mideni yakar vişne suyu mesela oda yakar
Brcnk Hatice35 rica ederim ☺️ Rennie duo da iyi geliyor çok zorlanırsanız onu da deneyin rahat uyumayı sağlar