Hatice35 Dilek35abali kendi kafama göre de içemiyorum ne yapacam bilemiyorum inşallah ılık süt iyi gelir
[silindi] Hatice35 eczaneden gaviscon mide surubu kullanibilirsin yanmaya agrimaya basladikca 3 yudum alarak icebilirsin
Hatice35 [silindi] eşim sık sık gaviscon kullanıyor mide ağrısı oluyor onda, şimdi evde var bilmiyorum kullansanmı yine en iyisi doktora söylemek 😐
Yenianneadayi2208 Hatice35 doktorum bana ilk hamileliğimde rennie vermişti.Boğazım tahriş olmuştu resmen çok zor Allah yardımcınız olsun.Akşam yemeğini erken yemeğe çalışın.
Hatice35 Yenianneadayi2208 aynen iftar yemeği yiyorum artık ondan sonra bişey yemiyorum ilk defa bu kadar mide yanması çekiyorum akşam da midem alev gibi yanıyor şimdi biraz dindi akşamları korkuyorum artık biliyorum yine başlicak 😐😟
Hatice35 dthealthy aynen kefir de iyi geliyormuş bari böyle idare ediyim inşallah geçer keşke ilaç kullanabilseydim oda doktorma söylemem lazım
Matmazel_ Hatice35 Bende naparsam geçmiyordu,soda ,leblebi,kraker vs vs en son renne duo şurup aldim doktor söyledi ondan sonra her yanmada geçiyor du harika şurup al dene derim
Hatice35 Matmazel_ doktorunuzun tevsiyesi üzerinemi aldınız çünkü korkuyorum gıda takviyesi demir ilacı vitamin ilacı bunları kullanıyorum doktorun tavsiyesi olmadan bişey de kullanmak istemiyorum 😐
Hatice35 Deletedmom23234 gaviscon var ama kullanıiyimmi bilemiyorum eşimin ilacı ama şimdiden böyleyse ilerleyen zamanları düşenemiyorum 😕
Deletedmom23234 Hatice35 Kimsenin ne yazdığına bakmayın lütfen doktor önerisi ile içiyorum ilk hamileliğimde de içtim şimdi de içiyorum 👍🏻 siz yinede doktorunuza sormadan içmeyin, eğer doktorunuz da Gaviscon yazarsa sabah aç karnına bir kapak için ki mideniz yanmasın 🌸
Mom54544 Hatice35 ne denediysem geçmedi ağzıma geliyodu acı su resmen kuscak gibi oluyodum Rennie şurup önerdi telefonda sormuştum ben çoğaldığı ve geçmediği için aldım ecz den hatta yazdirmadim bile 13 lira falandı parayla aldım
Hatice35 Mom54544 şimdi ılık süt içtim iyi geldi biraz, inşallah akşam yine başlamaz akşamları çok yanıyor 😐
Begumhane Minikturtageliyor benim ikinci şişe bitecek sürekli kullanıyorum doktorum verdi diğer türlü nefes alamıyorum
Seferiyehatun Hatice35 canım doğalci ilaçları tercih eden biri olarak, muzla balı bir kasede iyice ezip yeneklerden önce tüket iyi geliyor. Küçükse bir muz, büyükse yarim
Hatice35 Seferiyehatun canım benim çok sağol gerçekten mide yanması çok zor bişey dediğinizi uygulicam kesinlikle, hamileyim şurup ilaçlar ağır gelir diye korkuyorum
Hatice35 Babyhappy58 evet pembesi var evde eşimin şimdi biraz iyi ağırırsa içmeden önce doktoruma söyliyim her ihtimale karşı
mombursamom Hatice35 benmde midem de ülser mevcut mide yanmasini cok siddetli yasiodum. Doktor en sonunda Nexium diye hap yazdi. Onla rahatladm. 🤗
Hatice35 mombursamom şimdi gidemiyorum hastaneye ona göre doktoruma söyliyim artık hangi ilacı yazdırırsa kullanıcam