[silindi] kedimiyavdedi Derinim2203 banada lekeler endişe veriyor, kendimi sakinleştirmeye calısıyorum 🙈 bazen ara ara kontrol ediyorum septikleştim iyice
kedimiyavdedi [silindi] valla arkadaşlar orayı kontrol edemiyoruz çok tedirginim ama kendimizi sakinleştirelim doğacağı varsa kıyamet kopsa yine doğar. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İnanç durumunuzu bilmiyorum ama bol bol eliniz karnınızda salavat çekin 🙏🏻
muallimeeanne -Papatya33 Bana da 5 haftalık ilk muayenemde vajinal ultrasonla baktılar. 1 hafta sonra tekrar gel dedi Perşembe günü gideceğim ama yine alttan bakarlar diye tedirginim biraz. Siz bugün gittiniz mi acaba☺️
[silindi] kedimiyavdedi allah hayırlısını nasip etsin diye dua ediyorum hep. Doktorumda öyle dedi doğacak bir çocuğu biz düşüremeyiz, düşecek olan bir çocuğuda tutamayız. inşallah bu zorlu süreci hayırlısıyla atlatır, sağlıkla bebişlerimizr kavuşuruz.
Hamsicik Derinim2203 Derinim2203 merhaba bende 6+2 haftalığım 2 haftadır süren lekelenmem var bazen pembeye dönüyor acille gittim doktora gittim ama kese etrafında kanama görmediler daha kalp atısı duymadıgımız icin ilaçta vermediler 😞 her gördügümde strese giriyorum
[silindi] Hamsicik bence hepimiz sakince bekleyelim, dua edelim. Stresse sokup kendimizi bebekleri de stress yapmayalım. Ben biraz daha iyiyim:)
Derinim2203 Hamsicik canım ben duydum çok şükür o yüzden çok korkuyorum bende ama stres yapmamamız lazım 🤲Rabbim şifa versin bize
-Papatya33 MerakliAnne61 cok sükğr gördük ve kalp atısını duyduk. Rabbime binlerce şükür 🙏🙏6+3 haftalık dedi. Son adet tarihine göre ama 6+6 haftalık olmalıydı. Doktor üstünde cok durmadı ama.
muallimeeanne -Papatya33 Maşallah. Sağlıkla kucağınıza da almak nasip olsun inşallah🌸. Vajinal ultrason ile mi baktılar peki?
Failknr Miniklerinogretmeni benim de 7. Haftam. 2 gün araba tutuyor gibi bulantı oldu sonra geçti çok şükür. Sadece mutfakta yemek pişerken girince midem kalkıyor yoğun yemek kokusuna ve iştahım çok yok eskiye göre
[silindi] Hamsicik inşallah 🙏 benim ilk o yüzden hep dualardayım. Bir evlat sevgisini yaşamak istiyorum yüce yaradan nasip kısmet ederse 🙏
-Papatya33 muallimeeanne hayır vajinal bakmadı yasak dediler. Cok zorunlu kalmadıkça vajinal yok dediler.