Eyll1010 Peliiin biz keseyi gördük canım çok şükür haftaya çarşamba kalp atışı için gideceğim sen ne yaptın gittin mi bugün doktora
Bsradnz18 Sudealsancak bizde 7+2 olduk mide bulantısı gün boyu var ama kasıklarda ağrı ilk 2 hafta oldu 4 5 haftalarda şimdi yok
Happy71 Yarın 7.haftamıza giriyoruz inşallah henüz kalp atışını dinleyemedik🥰 bulantı VS çok şükür yok ama sürekli bir uyku hali kafamı kaldıramıyorum o kadar da derinden uyuyorum ki🤭
burserrrrrr kedimiyavdedi bende de kahve leke var geçen hafta adetim geçince test yaptım pozitif ti kan verdim 1128 çıktı diğer gün tekrar verdim 2196 çıktı o günlerde 2 gün geldi ara ara sonra beyaza döndü. Bugün tekrar geldi koyu kahve normal mi yarına randevumuzu ilk gidişimiz olucak inş sağlıklıdır
Peliiin Eyll1010 bugun gittim kese göründü benimde canım bayramdan sonra gel dedi kalp atışı için ☺️ 12 gün var daha 17snde gel dedi
Eyll1010 Peliiin bende arefe günü gideceğim kalp atışı için çok sevindim kese gözükmesine hayırlı olsun canım takipte kalalım yine haberleşelim ☺️
temizelezgi muallimeeanne merhaba ben de 6 haftalık hamileyim beylikdüzünde oturuyorum birinci hastanesine gidiyorum doktorum mesut karakuş memnunum
3458 7+1 oldum ama ara ara lekelenmelerım var 5.haftada doktor sorun görmedı ama yıne de devam edıyor bugün doktora gıtcem ıns hayırlı haberlerle dönerim.
Bsradnz18 3458 progesteron verir büyük ihtimalle ben öğrendiğim günden itibaren kullanıyorum 7+5 olduk kanamamız yok
3458 Bsradnz18 onu 4. Haftadan berı kullanıyorum ıgne verdı haftada bır vurulmam ıcın . Şükür bebegı gördüm kalp atışını dınleıdm ama lekelenme korkutuyor