Eyll1010 Peliiin bizde 6+1 olduk an itibariyle yarın kese görmeye gideceğiz inşallah bi sorun çıkmaz kimyasal gebelik mağdurlarındanım hakkımızda hayırlısı olsun
Peliiin Eyll1010 inşallah bu sefer sağlıklı olur canım haber ver yarın görürsen bende çarşamba günü gitcem ☺️
Sudealsancak Benimde ilk hamileligim ve bugun gece 7 hafta olduk fasulye olduk kokuya cok hasasım mide bulantım yok cok sükür kasık ve arada bel agrısı var inşallah böyle gecer 🙏 yarın hastaneye gideceğiz bakalım
Bsradnz18 Sudealsancak bizde 7+2 olduk mide bulantısı gün boyu var ama kasıklarda ağrı ilk 2 hafta oldu 4 5 haftalarda şimdi yok
Miniklerinogretmeni ZorYollardanAsipGelenim devlet hastanesinde de dinleyebiliyosunuz kalp atışını değil mi ?
-Papatya33 Miniklerinogretmeni ben devlet hastanesine gidecem bugün. 6+6 ama bakalım duyacak mıyım insallah alttan bakmazlar. Progestan kullanıyorum cünkü. Cok tedirgin oluyorum alttan bakacak diye
Derinim2203 kedimiyavdedi korkacak bişey yok dedi doktor ama o lekeleri gördüğümde ister istemez stres yapıyorum
kedimiyavdedi Derinim2203 benim doktorum da öyle dedi ama geçmeyince ister istemez tedirgin oluyor insan
Hamsicik Derinim2203 Derinim2203 merhaba bende 6+2 haftalığım 2 haftadır süren lekelenmem var bazen pembeye dönüyor acille gittim doktora gittim ama kese etrafında kanama görmediler daha kalp atısı duymadıgımız icin ilaçta vermediler 😞 her gördügümde strese giriyorum
MerakliAnne61 -Papatya33 haftan guzel canim Allahin izniyle kese kalp atisi bebegin gorulur hadi guzel haberlwrini bekliyorum yaz buraya muhakkak alttan 3 gebeligimdede alttan bakmadilar hic sen once karindan iste
muallimeeanne -Papatya33 Bana da 5 haftalık ilk muayenemde vajinal ultrasonla baktılar. 1 hafta sonra tekrar gel dedi Perşembe günü gideceğim ama yine alttan bakarlar diye tedirginim biraz. Siz bugün gittiniz mi acaba☺️
-Papatya33 MerakliAnne61 cok sükğr gördük ve kalp atısını duyduk. Rabbime binlerce şükür 🙏🙏6+3 haftalık dedi. Son adet tarihine göre ama 6+6 haftalık olmalıydı. Doktor üstünde cok durmadı ama.
06yonca Fk_53 benimde oldu canm o lekelen mem igne werdi onu kullanıyorum bol bol sıwı al dinlenmeye bak insallah sağlıklı gebelik yaşarız
Fk_53 06yonca teşekkür ederim bnde öyle yapıyorum bolca dinleniyorum karnıma kraplar giriyordu benim bol ca su içince öyle bişey olmuyor oyuzden çok su içmeye çalışıyorum dediğin gibi insaallh sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alabiliriz🤲
muallimeeanne Derinim2203 Benim de öyle canım uzun süre ayakta kaldığımda ya da yürüdüğümde kasıklarıma kramp giriyor gibi oluyor sancı yapıyor. Bol su içip dinlenmek lazım
Birumuteses29 Bizde bugün 6+6 yız kalp atışını duyduk çok şükür ama göremedik göstermedi kendini böyle olan varmı acaba doktor cok zor görebildi
[silindi] Miniklerinogretmeni bende 6 haftalığım. benimde ara ara lekelenmelerim var. Bakalım nasıl devam edicez